POSEBEN SPOZNOR ZA NAJBOLJ LJUBKEGA BULLČKA SREČANJA JE MALEXIS PET SHOP

Malexis pet shop je trgovina, kjer najdete vse od pasje prehrane, tako za zahtevne pse kot tiste izbirčne, tako za tiste bele ali rjave, do priboljškov, konzervic in super pasje kozmetike, ki naredi vaše kužke noro dišeče in pomaga koži in dlaki, da ostaneta lepi in sijoči. Če pa vaš pes potrebuje kakšne posebne dodatke, pa lahko prav tako te, najdete pri njih. 

Kaj lahko najdete pri njih?

Izdelke „Tauro Pro Line“ so razvili in skrbno izbrali rejci z več kot 30 letnimi izkušnjami. Linijo sestavljajo profesionalni, specializirani, visokokakovostni in inovativni izdelki za živali, ki tekmujejo na razstavah, in njihova pomoč - rejci, negovalci in vodniki.

Gre za profesionalno kozmetiko, ki jo lahko uporabite samo z namenom, da psa skopate ali pa vam prav tako lahko pomaga ob hujših težavah z dlako ali kožo psa. To je kozmetika brez parabenov, silikona in agresivnih kemičnih dodatkov kar je zelo pomembno tudi za hišne ljubljenčke. 👌 

Kaj je tako posebnega pri teh prigrizkih? Številne različne poslastice, primerne tudi za trening in aktivne hišne ljubljenčke Nekatere imajo dodana super živila goji jagode, borovnice, chia semena in morske alge . Brez umetnih barvil in ojačevalcev okusa.

Na kaj prisegajo naši člani?

Nature’s Protection Skin & Coat - ZA BOLJŠ DLAKO IN KOŽO

Formula je prehranski dodatek, oblikovan v tableto, za odrasle pse za dlako in kožo. Zaradi premajhne količine biotina lahko dlaka hišnega ljubljenčka začne izpadati, sušiti in ostane brez leska, koža postane bolj občutljiva in nohti lahko oslabijo tako, da se začnejo lomiti. Da bi se izognili tem težavam, je treba prehrano psa vsak dan dopolnjevati z dodatkom biotina.

  • Z biotinom, ki je pomemben za ohranjanje zdrave kože, sijoče dlake in optimalne pigmentacije.
  • Vsebuje mineral MicroZeoGen, dinamično mikroniziran klinoptilolit, ki pomaga odstraniti toksine iz telesa in izboljša vnos vitaminov in hranil.
  • Lahko pomaga izboljšati apetit in prebavo.
  • Kvasovke, ki jih vsebuje sestava, pomagajo zadovoljiti večje potrebe po energiji.
  • Za odrasle pse.

TAURO PRO LINE Pure mist - za rjavkaste tačke

  • Alkalna voda pridobljena z elektrokemično aktivacijo. Izdelana je za nego kože, dlake, oči in ušes psov ter mačk in drugih hišnih ljubljenčkov.
  • Inovativen izdelek brez vonja, narejen z elektrokemično aktivacijo. V tem postopku nastane alkalna voda s pH 11,3.  je večnamenski pripomoček, za  dlako, kožo, oči in ušesa vašega ljubljenčka.
  • Ima vlažilne lastnosti, zato pomaga zaščititi kožo pred dehidracijo in alergijami.
  • Uporablja se v kombinaciji s šamponom, balzamom ali drugo kozmetiko in zaradi tega izboljša njihove lastnosti več kot 7-krat.
  • Uporablja se za čiščenje in odstranjevanje umazanije ter rumenih madežev urina na dlaki in koži. Odstranjuje in preprečuje nastanek rjavih solznih madežev.
  • Primeren za vsakodnevno nego oči, ušes, dlake in kože.
  • Ima antibakterijske lastnosti in spodbuja celjenje ran.
  • Ima antistatični učinek in antistatične lastnosti, zato pomaga pri nadzoru naelektrenosti dlake. Izdelek je idealen za pripravo hišnega ljubljenčka na razstavo.
  • Je v obliki spreja in zaradi tega zelo enostaven za uporabo.

 

TAURO PRO LINE Healthy Coat Deep Cleaning Šampon- ZA UMAZANE BULLČKE

Šampon za globinsko čiščenje, ki učinkovito odstrani vso umazanijo. Primeren za vse tipe pasje in mačje dlake

  • Šampon za globinsko čiščenje z najkakovostnejšimi, skrbno izbranimi sestavinami. Šampon dlako globinsko očisti in odstrani vso umazanijo iz nje. Izdelek daje dlaki zdrav sijaj in prijeten vonj.
  • Zahvaljujoč nežni formuli je šampon kot nalašč za hišne ljubljenčke z občutljivo kožo.
  •  Izdelek je potrjen s strani strokovnjakov.
  • Varna sestava izdelka, saj je ta brez silikonov, parabenov in SLS.
  • Razvit je s strani priznanih vzrediteljev, je zanesljiv in odličen proizvod.

Za najboljši in najučinkovitejši rezultat priporočamo, da šampon uporabljate skupaj z balzamom ali masko iste znamke in Tauro Pure Mistom.

Opozorilo:

Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in usti. Alergijska reakcija se pojavi redko. Če se pojavi takoj prenehajte uporabljati izdelek. Shranjujte v dobro zaprti, originalni embalaži v suhem in hladnem prostoru.

A mixture of essential oils A’SCENTUALS Fur Growth Olje- ZA BULLČKE, KI IMAJO TEŽAVE S KOŽO

Sinergijska mešanica eteričnih olj, ki vzdržuje sijaj in rast dlake hišnega ljubljenčka.

Alopecija, izguba dlake in njenega sijaja – je pogosta težava, s katero se srečujejo psi, mačke in drugi hišni ljubljenčki.

Mešanica eteričnih olj A’Scentuals FUR Growth je narejena na podlagi najvišjih standardov in kakovosti za boj proti izgubi dlake, hkrati pa spodbuja njihovo rast in vrača dlaki zdrav sijaj.

 

TAURO PRO LINE SPLASH-PROOF Posoda Za Vodo - ZA BULLČKE, KI NE ZNAJO PITI IZ POSODE

Tauro Pro Line posoda za vodo je elegantna in moderno zasnovana posoda s plavajočo ploščo, ki zadostuje potrebam in udobju hišnega ljubljenčka.

ČISTA IN SUHA DLAKA HIŠNIH LJUBLJENČKOV

Posebno izdelana plošča posode se dviga in spušča, ko se nivo vode v posodi spreminja. S tem posoda zagotavlja, da se bo vaš ljubljenček dotaknil vode le z jezikom in si tako ne bo zmočil dlake. To je zelo pomembno za živali s svetlejšo dlako, saj dlaka okoli smrčka začne temneti zaradi vlage.

NE POVZROČA KOŽNIH BOLEZNI

Moker smrček hišnih ljubljenčkov lahko povzroča kožne bolezni kot so napr. ekcem. Ker s to posodo, vaš ljubljenček ne bo namakal smrčka v vodo, se boste izognili takim posledicam.

UKRIVLJENA OBLIKA

Posoda je ukrivljena, zato se bolje prilagodi strukturi gobčka hišnega ljubljenčka. Pitje vode iz te posode, ustreza naravnemu načinu pitja vašega ljubljenčka.

ČISTA VODA

Plavajoča plošča ščiti vodo pred prahom in dlako. Iz tega razloga bo imel vaš ljubljenček vedno svežo in čisto vodo.

PRIMERNO ZA POTOVANJA

Posoda je zaprta, to zagotavlja gumijasti trak znotraj same posode. Zaradi tega je skledo priročno uporabljati med potovanjem, brez strahu, da bo njena vsebina pljusknila po tleh ali sedežu avtomobila.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE

Posodo z lahkoto razstavite, operete in izpraznite. Zato bo trajalo le nekaj minut, da jo očistite.

VZDRŽLJIVOST

Posoda je narejena iz vrhunskih ABS materialov, zato je izjemno trpežna.

ČISTOČA DOMA

Posoda je zasnovana tako, da jo pes v igri ali pri teku ne prevrne ali premakne, tako se voda ne prelije po tleh.

Dolgodlaki psi ne namakajo dlake pri pitju vode in jo s tem ne raznašajo po vašem domu.

 

Kje jih lahko spremljate?

Z veseljem, vam bodo pomagali s pravilno in  najboljšo izbiro za vašega bullčka.