1. BULL TERRIER NORČIJE

V nedeljo 20.06.2021 je potekalo prvo najbolj norčavo druženje bullčkov. Zelo smo veseli za takšen odziv in da smo spoznali toliko novih bullčkov in njihovih lastnikov. Lahko rečemo, da je druženje uspelo, saj je bilo kljub vročini, katera nas ni premagala zelo norčavo. Zahvalili bi se radi vsem sponzorjem, ki so nam pripomogli, da je vsak izmed bullčkov odšel domov s polno vrečko darilc. Zato še enkrat hvala:

Kdo stoji za ekipo?

Ekipa, ki je organizirala srečanje je ekipa, na katero sem jaz kot predsednica društva najbolj ponosna. Hvala vam za ves trud in delo, ki ste ga vložili.  Vesela sem, da smo sestavili tak tim, kjer vsak najde svoj delček vse skupaj pa nas vodi ena strast in sicer ljubezen do pasme. Zato vam obljubljamo, da sigurno to ni zadnje srečanje in smo že z glavo pri naslednjemu.  Seveda smo veseli vsakega, ki bi se nam rad pridružil in aktivno na kakršenkoli način sodeloval pri naših norih idejah in tu imamo že prvega gospoda Davida Pahorja in njegovo inspiracijo Junga.

David in Jung sta prejela zahvalo, za NAJBOLJŠI ČLANEK LETA, resnično smo veseli, da vas imamo v društvu ter da o vaši strasti do pasme ne govorimo. Zato se vam še enkrat iskreno zahvaljujemo za vaš noro dobro, realno in zabavni prispevek MINIBUL - NEUBOGLJIVI ŠALJIVEC Z NEPOPUSTLJIVIM UGRIZOM? tisti ki še ne veste, v ponedeljek sledi drugi del, spremljajte nas, ponovno bo en HUD PRISPEVEK! Tisti, ki pa imate namen kupiti bullčka pa kar hitro prebrat prvi del.

No pa smo že pri drugi nagradi, ki jo je dobil NAJBOLJ NORČAVI BULLČEK SREČANJE, zakaj jo je dobil? Hmm....slika po vse, mislim da obrazložitev ni potrebna :) 

Čisto posebno nagrado je sta pa prejeli Nina in njena prečudovita psička in sicer NAJBOLJ NORČAVI TIM SREČANJA.

Se sprašujete zakaj? Na to vprašanje vam odgovorimo z največjim veseljem, obe skupaj sta pokazali takšno povezanost in zaupanje, da smo jo skupaj lahko samo občudovali. Poleg tega pa je Nina vzor odgovornega lastnika psa, ker ni vedela kako bo psička sprejela druge pse sta v prostor prikorakali z nagobčnikom!!! Mislim res, ali je lahko še kaj bolj odgovornega kot to! Mi smo bili fascinirani in si samo želimo, da bi vsak bullček našel tako odgovorne lastnike kot je Nina in njena družina. Psička je kaj hitro že migala okoli brez nagobčnika in se počutila kot doma ter ugotovila, da so okoli nje še bolj norčavi bullčki kot je ona.

Kot zadnjo bullček nagrado, je prejel Chunky in sicer nagrado za NAJBOLJ LJUBKI BULLČEK. Zakaj? Ker je pravi bullček, kaj hitro je povedal vsem, da je on tukaj in da se na njega ne sme pozabit, da seveda brez igrače ni življenja ter da je pač pravi blesavi ljubki velikan. 

Zahvale za donirano igračo gredo Maji Šparovec.

In še zadnja nagrado je prejela psička Pocke bully Monet za NAJBOLJ LJUBKO NE BULLČICO. Čeprav  je Monet druga pasma, je kaj hitro pokazala, da se glede norosti lahko čisto kosa z bullčki. Glede ljubkosti pa precenite sami. Hvala Malexis pet shop za donirano nagrado od super prestižne fency kozmetike Tauro, ki bo Monet omogočala da bo še bolj sijoča in ljubka kot je, čeprav ali je to sploh možno? 

Zahvala pa tudi naši fotografinji Neli Prosenak, za super odlične fotografije in večne spomine. 

Hvala tudi vam dragi ljubitelji bullčkov, da ste se udeležili srečanja in ga naredili s svojimi bullčki toliko bolj norčavega. Se vidimo kmalu.

SLIKE IZ DRUŽENJA