2. BULL TERRIER NORČIJE

KO SE VSI VTISI ZDRUŽIJO.....EN VELIKA HVALA VAM

Rabili smo nekaj časa da zberemo vse vtise srečanja, ker smo res veseli in ponosni, kako se je vse izpeljalo. Tukaj bom pisala kar jaz osebno (Iva-tista teta, ki se je drla😉). Sprva bi se rada zahvalila moji ekipi Almi, Davidu, Nataši, Petri, Miču, Tanji, Darji ter seveda našemu najmlajšemu Juretu. Težko, je najti ekipo na katero se lahko zaneseš in niti pomisliš ne, da kaj nebi funkcioniralo, tako da en VELIK HVALA.

Read more »

ŠE ZADNJE PRESENEČENJE SREČANJE JE?.........INŠTRUKTORICA Kluba Canima - šolamo pse, izobražujemo skrbnike

Tako je prav ste prebrali, zadnje presenečenje srečnaja je Maja Šparovec, inštruktorica in ustanoviteljica Kluba Canima - šolamo pse, izobražujemo skrbnike. Maja bo z vami od 16-18tih in delila brezplačne nasvete glede vzgoje, razstavljanja, pasjega fitnesa ali vprašanj z vedenjskimi težavami, prav tako, pa se bodo lahko vaši bullčki preiskusili v pasjem fitnesu. 

Read more »

Pasji.net se predstavi

Pridružila se nam je tudi trgovina Pasji.net, katera za nas velja za najboljšo trgovine glede opreme za pse. Če iščete kakvostno opremo za psa potem so oni vsekakor pravi naslov. Samo velik problem je, ker se njihova oprema ne uniči in s tem izgovora za nakupa nove ni, ampak se zmeraj najdejo nove kolekcije. 

Read more »

Pokusa Slovenija - Prehranska dopolnila za male živali in konje

Trgovina, kjer najdete prav vsak prehranski dodatek za psa tako, za boljšo dlako, kot za pred, po in med delom, tako da sklepe, vitamine in minerale in še bi lahko naštevali. Sedaj pa imajo novo v ponudbi tudi priboljške, mokro hrano in suho hrano za pse. Naši člani se njihovih produktov poslužujejo že dlje časa, sploh v obdobjih načrtovanih legl ali priprav za večje razsatve.

Read more »

PRVI SPONZOR SE PREDSTAVI: KOSMATIČNKI

Kosmatinčki smo dejavni že od davnega leta 2011, ko še ponudba pasje hrane ni bila tako razširjena. Že takrat smo verjeli v naravne rešitve in še danes smo prepričani, da je zdrava in naravna hrana za pse ključ do kakovostnega in vitalnega življenja. Leta 2011 smo za svoje pse iskali naravno hrano (izbire v Sloveniji takrat praktično ni bilo) in tako po sreči našli nemškega proizvajalca Naturavetal. Na začetku smo naročali hrano le za svoje pse, počasi pa se je rojevala tudi poslovna ideja in tako je nastala spletna trgovina Kosmatinčki.

Read more »

ZKAJ SE UDELEŽITI BULL TERRIER NORČIJ?

Zakaj se morate udeležiti 💥2. BULL TERRIER NORČIJE💥 si oglejte v naslednji povezavi.Tudi letos bo pestro:➡️zabavne igre in druženje🥳➡️sladkanje za bullčke🍰➡️goodies bags🎀➡️nagrade🥇➡️prisotni bodo tudi vzreditelji miniaturnih in standard bull terrierjev🤓➡️izmenjava izkušenj🤭➡️in še mnogo drugih stvari➡️za konec pa še....XXXXL presenečenje katerga ŠE NE IZDAMO😈

Read more »