2. SPONZOR SREČANJA: PLATINUM Naravna Hrana Za Pse

Vsi vemo, da med bullčkimi in drugimi psmi obstajajo veliki izbirčneži, no v tem primeru vedno predlagamo da sprobate Platinum, ker to je hrana, katerega ni štirinožnega junaka, ki jo nebi jedel.

Vsem pasjim lastnikom je kristalno jasna ena stvar - pes je človekov najboljši prijatelj! Kot strasten ljubitelj psov, ki se že več kot 30 let ljubiteljsko in profesionalno ukvarjam s kinologijo, tudi sam razmišljam na ta način, zato želimo svojim psom ponuditi pasjo hrano, ki je po kvaliteti in okusu na ravni človeške prehrane.

Vedno več psov ima namreč probleme z neješčnostjo, apatijo, alergijami, drisko, praskanjem,… kar lahko pripišemo tudi napačni izbiri prehrane. Tudi sam sem imel podobne probleme pri mojih psih in jih videl pri ostalih kinologih, tekmovalcih, prijateljih po vsem svetu.

Zaradi dolgoletnega profesionalnega dela s psi, je bila moja glavna skrb predvsem zdravje in dobro počutje mojih psov. Zato sem pri iskanju najboljše hrane za moje pse, vedno gledal na nabor sestavin in postopek priprave hrane. Tako sem preizkusil mnogo znamk, dokler nisem našel naravne hrane za pse PLATINUM.
Igor Slatinek, PLATINUM Slovenija

PLATINUM hrana za pse, pripravljena s Fleischsaftgarung

Glavni vir hrane psov je nedvomno sveže meso. Poleg mesa igra posebno vlogo tudi mesni sok, saj je izredno bogat s hranili.
Iskanje priprave svežega mesa, ki ohranja bogate mesne sokove, nismo našli v industriji pasje hrane, temveč v domači kuhinji pri vrhunskih kuharjih. Kuharski šefi uporabljajo posebne metode kuhanja, pri katerih je meso bolj okusno in zdravo ter polno hranljivega mesnega soka.
Zato hrano za pse PLATINUM pripravljamo po postopku Fleischsaftgarung. To je edinstvena metoda priprave svežega mesa, natančneje počasno kuhanje pri nizki temperaturi v lastnem mesnem soku. Recept, kot ga uporabljajo vrhunski kuharski šefi!
Verjamemo, da Fleischsaftgarung daje našemu najboljšemu prijatelju večjo kvaliteto življenja. Po metodi FSG pripravljamo našo žvečljivo suho hrano, mokro hrano in sočne pasje priboljške Vsem pa je skupno to, da:

- So za tvojega psa izredno hranljivi (skrivnost je v nizki temperaturi kuhanja in izredno hranljivem mesnem soku).
- So popolnoma brez vabil, arom, barvil ali ojačevalcev okusa.
- So zelo prebavljivi, kar je posledica količine svežega mesa, ki omogoča kuhanje v mesnem soku.
- V pasjem želodcu ne nabreknejo, zato pes po obroku ne čuti napihnjenosti, zmanjša pa se tudi možnost za zasuk želodca.
- Vsebujejo samo tolikšen delež ogljikovih hidratov, ki je potreben za zdravje tvojega psa in ne vsebujejo glutena, pšenice, soje ali GSO.

Danes se lahko pohvalimo z že več kot 1000 pozitivnimi mnenji naših strank. Med drugim so kupci povedali:

KLARA K.:

"Ava je v zadnje pol leta redna uporabnica hrane Platinum. Tudi prej smo imeli kakovostno hrano, a Platinum presega pričakovanja. Kakovost hrane je za borderko Avo zelo pomembna, saj poleg rednega gibanja hodi tudi v vrtec. Tam se ves čas igra z otroki, zato je zanjo zajtrk še kako pomemben. Kakovost hrane se vidi v sami energiji psičke, bolj mehkejši in lepši dlaki, ter normalni telesni teži. Lastnica Klara pa je poleg kakovosti hrane zadovoljna tudi z izjemno prijaznim odnosom zaposlenih in neverjetno hitro dostavo (v enem dnevu)."

KATJA M.:

"Viva predenj ni spoznala Platinum suhe hrane ni hotela jesti samih briketov. Platinum pa jo je takoj prepričal in zelo ji gredo v slast ter prav tako mokra Platinum hrana."

BRIGITA M.:

"Naša kužika z največjo slastjo poje svoj obrok. To je doslej edina hrana, ki se je ne naveliča oziroma ji tekne prav tako, kot obrok mesa.Preden smo se seznanili s hrano Platinum se je hrane v obliki briketov občasno naveličala in jo začela odklanja ti. Zato smo jo hranili še z mesom, zdaj pa dobi mesno juhico le še enkrat na dan. Razmišljamo celo, da bi ji meso ponudili le še občasno, kot priboljšek"

Sreča in zdravje kosmatincev je naša prioriteta, zato nismo pozabili niti na vsakodnevno nego. Pri psih in mačkah je izredno pomembna predvsem zobna nega, saj danes že skoraj vsak pes trpi za zobnim kamnom in vnetimi dlesni.
Pogost nasvet, ki ga dobijo lastniki, je redno umivanje zob z zobno ščetko. Vendar pa je to, glede na izkušnje neštetih lastnikov mačk in psov, v praksi zelo težko izvesti. Obstaja zelo dobra alternativa ščetkanju zob: izdelke Oral Clean+Care lahko preprosto razpršiš ali pa naneseš na zobe svojih hišnih ljubljenčkov. Izdelki za nego zob OralClean+Care so izredno učinkoviti pri odstranjevanju in preprečevanju nastajanja zobnega kamna in so uspešno pomagali že mnogim štirinožnim prijateljem.

NARAVNA NEGA ZOB

NARAVNA NEGA KOŽE

Ana T.:

"Gel je bil kupljen kot "last ditch" poskus odstraniti zobni kamen pri 13-letnemu maltežanu, ki zaradi drugih težav jé mehkejšo hrano zadnjih nekaj let, posledično se kamen hitreje nabira. Nanos je preprost, tekstura je ravno pravšnja, da se lahko lepo razporedi po zobeh (nanesem s prstom), nima posebnega vonja tako, da ga gel ni odbijal. Prvi rezultati so se pojavili po približno tednu in pol -konkreten kos zobnega kamna se je odkrušil z zoba. Občutek po nanosu gela mu je izgleda tako všeč, da mi ga pusti 2x dnevno nanesti (tudi med dremanjem, nič ga ne moti). Nadaljujeva z uporabo. Priporočam, sploh, če je alternativa poseg."