Trgovina, v kateri ste siguno bili že vsi, v kateri najdeš prav vse. Hvala, Mr.Pet za sodelovanje.

Kdo je Mr. Pet?

Mr. Pet je blagovna znamka podjetja Pet Network SI d.o.o.. V vseh naših trgovinah vam ponujamo pester izbor prehrane in opreme za pse, mačke, glodavce, ptice ter plazilce. Lahko pa se pohvalimo tudi z zelo obširnim programom sladkovodne akvaristike, saj sodelujemo z zelo priznanimi blagovnimi znamkami.
Od leta 2004 pa vse do danes je Mr. Pet razširil svojo kakovostno ponudbo z 22-imi poslovalnicami po celotni Sloveniji, v Ljubljani (BTC – Hala 3, na Celovški Cesti v Šiški, ter v nakupovalnem parku Rudnik), v Celju (Planet Tuš Celje ter StopShop), v Kranju (Planet Tuš Kranj), v Škofji Loki (Q Center), v Domžalah, v Mariboru, Postojni, Kamniku, Velenju, Kopru (Supernova), v Novemu mestu (BTC ter Qlandia), Novi Gorici (v Supernova ter Qlandia), Murski Soboti (BTC) ter na Ptuju.
Naša bistvena prednost v panogi je širok cenovni in kvalitetni izbor izdelkov, uvajanje novosti in sledenje svetovnim trendom pri oskrbi malih živali, kar kupcem omogoča možnost kvalitetnega izbora, prilagojenega specifičnim potrebam hišnih ljubljenčkov.

Nadaljnja prednost podjetja je tudi poslovna usposobljenost in kompetentnost zaposlenih, saj je podjetje ob intenzivni rasti poslovanja pridobilo kvalitetne sodelavce z bogatimi izkušnjami na komercialnem področju. Strokovno prodajno osebje pa svojo kompetenco v oskrbi potreb malih živali črpa predvsem iz neizmerne ljubezni do živali. V Mr. Petu imamo naše hišne ljubljenčke za del naših družin!

Katere so njihove top znamke?

Klikni na slikco in si poglej kaj vse ponujajo. Seveda pa to niso edine blagovne znamke, ki jih imajo, za več klikni na povezavo.

Blagovna znamka WolfPack združuje izbrane kakovostne proizvode slovenskih in evropskih proizvajalcev, ki so cenovno dostopni, poleg tega pa imajo tudi potrdilo naših štirinožnih prijateljev, da so okusni in organizmu dobro denejo!

Nature's Variety predstavlja naravno prehrano za vašega ljubljenčka. Vsi recepti so pripravljeni z visokokakovostnimi naravnimi sestavinami in ne vsebujejo barvil, konzervansov in umetnih arom.

Hrana Ontario je rezultat dolgoletnega sodelovanja med veterinarji in nutricionisti. Hrano bogati velik delež mesa in zelenjave, minimalna količina žitaric ter premišljeno dodana zelišča. Zagotovite vašemu psu kvalitetno hrano po dostopni ceni.

Kaj življenje naredi lepo? Seveda ljubezen in zdravje, da lahko uživamo v prav vsakem trenutku! Rustican se zaveda pomembnosti uravnoteženih in kakovostnih sestavin, ki gradijo hrano za naše ljubljence.

Nekaj izdelkov se predstvai: 

Klikni na slikco za več informacij.

 • KONG

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«
 • PULLER

V pasjem svetu je Puller že kar kultna igrača, katera spada v nujno opremo vseh lastnikov psov, ki se želijo s svojimi štirinožci noro zabavati!
Puller je inovativno orodje za trening in šolanje psa, ter seveda za noro igro! Obroč je narejen iz netoksičnega lahkega, vendar trpežnega materiala, ki je izjemno nežen do zob vašega štirinožca. Plava na vodi, je brez vonja in okusa!
S Pullerjem se lahko igramo na mnogo različnih načinov: igračo lahko zakotalimo po tleh in pustimo, da jo pes ujame in prinese, lahko jo vržemo in jo pes ujame v zraku, ali pa se z njim ruvamo, saj ne bo poškodoval dragocenih zob našega psa. V pakiranju dobimo kar dva Pullerja, ki sta izvrstna za krožno igro!
Z igro kuža krepi mišice in koordinacijo, intenzivna igra pa ga tudi dodobra utrudi ter zadovolji njegove nagone. Seveda pa se skozi interaktivno igro krepi tudi medsebojna vez med psom in vodnikom!
Puller je zagotovo igrača za vsakega psa, ne glede na velikost, starost in pasmo!

Veteka je poseben oddelek fizične trgovine Mr.Pet Rudnik, kjer se ljubezen in skrb za naše hišne ljubljenčke, združita z veterinarsko nego in specializiranimi izdelki za lajšanje raznoraznih težav naših najboljših prijateljev.

V Veteki boste našli vse:

 • Od specailiziranih diet s katerimi lahko preprečujemo, lajšamo in odpravljamo raznorazne zdravstvene tegobe
 • Izdelkov za veterinarsko zaščito pred paraziti, ki bodo vašega ljubljenčka učinkovito obvarovali pred piki in ugrizi raznih insektov
 • Prehranskih dopolnil za zdravo, dolgo in vitalnosti polno življenje
 • Izdelkov za nego, ki so nujno potrebni za lažje prebolevanje in lajšanje kroničnih bolezni.
 • Do nujno potrebnih zaščitnih pripomočkov, ki bodo pripomogli k hitrejšemu okrevanju po operacijah in poškodbah

Izdelki iz oddelka Veteke so namenjeni nekoliko bolj specializirani uporabi, zato vam svetujemo, da se pred prvim nakupom vedno posvetujete z vašim veterinarjem.

Za pomoč pri nakupu pa so vam vedno na voljo tudi naši izkušeni svetovalci, ki jih lahko dosežete na telefonski št. 01 78 10 800.

Seveda, pa ne pozabite da imajo Mr.Pet klub, kjer nudijo bonitetni sitem.