In ja tu so že 3. tradicionalne bull terrier norčije, ki jih ne sme zamuditi noben bull terrier lastnik ali oboževalec pasme ali nekdo, ki se želi veliko nasmejati.

DA NAS NE BOSTE ISKALI

in prišel je DAN D! Mi se že veselimo, da se vidimo in spoznamo 😁 Da nas nebi iskali prilagamo še enrkat povezavo, do lokacije:🌎KJE? https://goo.gl/maps/gwyNCowYGtmC4bdQA🕐Ura? Začetek ob 16:30🎁Hvala vsem sponzorjem, za pestre nagrade in nore darilne vrečke:

Read more »

Z NAMI TUDI PASJA ŠOLA Kluba Canima - šolamo pse, izobražujemo skrbnike

Začelo se je naivno, z obiskom razstave in prvo pasjo knjigo. Še preden sem znala brati sem baje kar požirala fotografije. Leta in leta sem staršema težila, da hočem čisto svojega psa in ko je pri mojih 9. postalo jasno, da se bomo preselili v hišo, je padla odločitev. V roke smo vzeli oglase in izbirali med leglom samojedov in novofundlandcev. Njufkoti so bili bliže in tako je pri nas pristala mala Lara iz Otonovega legla. Ko ima človek več sreče kot pameti, naleti na res odličnega vzreditelja, ki je še danes v samem vrhu pasme. Popeljal me je v svet razstav in vzreje in jasno je bilo, da to ne bo samo moj hobi. Kljub vsem napotkom, je majhna kosmatinka zrasla v ogromno nevzgojeno črnuhinjo.

Read more »

Pokusa Slovenija - Prehranska dopolnila za male živali in konje

Trgovina, kjer najdete prav vsak prehranski dodatek za psa tako, za boljšo dlako, kot za pred, po in med delom, tako da sklepe, vitamine in minerale in še bi lahko naštevali. Sedaj pa imajo novo v ponudbi tudi priboljške, mokro hrano in suho hrano za pse. Naši člani se njihovih produktov poslužujejo že dlje časa, sploh v obdobjih načrtovanih legl ali priprav za večje razsatve.

Read more »