PONOVNO ZNAMI TUDI Sonny Pet House – Lokalno, okolju prijazno in kvalitetno

Published on 26 August 2023 at 09:41

Srečanju se je pridružila še ena, čisto posebna trgovinca in sicer Sonny Pet House.

Kdo so?

Trgovinica, ki je nastala v družinskem krogu z veliko strastjo do živali & narave.
Ponudbo smo zgradili na treh glavnih temeljih, ki imajo za nas velik pomen:
LOKALNO - podpreti čim več slovenskih ustvarjalcev,
KVALITETNO - na police umestiti izključno izdelke, ki jih sami z veseljem ponudimo svojim kosmatincem,
OKOLJU PRIJAZNO - izbira znamk in izdelkov, ki imajo čim manjši vpliv na okolje
in ki nimajo negativnega vpliva na nas ter naše kosmate prijatelje.

Kaj ponujajo?

To je zares posebna trgovinca, ki ponuja veliko domačega. Kaj pomeni domače? Narejenega v sloveniji. Med temi izdelki, so tudi izdelki, narejeni izpod njihovih rok.  Klikni na slikico in si oglej kaj vse ustvarjajo.

Poleg domačih izdelkov pa ponujajo tudi hrano, priboljške, opremo, igrače in še mnogo drugih stvari, da vam nekaj le teh predstavimo:

Kaj v SONNYju hitro pride in še hitreje gre?

Lickimat podloge! Tiste kvadratne, okrogle, takšne in drugačne. Ravno pred kratkim je prišla nova, bogata pošiljka. Ki pa po dosedanjih izkušnjah zagotovo ne bo (z)držala prav dolgo.

Lickimat je veliko več kot le podloga za počasno hranjenje. Poskrbi za prijetno stimulacijo naših mačjih in pasjih prijateljev, za sprostitev in če si malo iznajdljiv/a in kreativen/a tudi za ohladitev v vročih dneh.

Ena boljših kombinacij z Lickimati pa je vsekakor naša Rogy arašidova pasta.

Preveri na www.sonnypethouse.com

 

Ima tudi tvoj kosmatinec težave z urezninami, ranami, razdraženo kožo, alergijami? Lahko mu pomagajo Pantaya kapljice s koloidnim srebrom.
Naj ti predstavim koloidno srebro. Je raztopina drobnih delcev srebra, suspendiranih v tekoči osnovi (vodi). Ima naravne antibakterijske, protiglivične, protivirusne in protivnetne lastnosti. Z uporabo lajšamo simptome alergij in občutljivost na zunanje dejavnike.
👀 Primerno za vnete, pordele oči in ušesa
👂 Za čiščenje ušes
🕷 Pomaga pri ugrizih klopov
💪 Podpora zdravju
Enostavna uporaba
🐶🐱 Primerno za pse in mačke, starejše od 12 tednov.
S Talo sva začeli uporabljati Pantayine kapljice zaradi blagih težav z ušesi. Z redno uporabo kapljic in čiščenjem ušes sva nelagodja odpravili. Poslužujeva se jih tudi ob manjših poškodbah na tačkah in gobčku ter s tem pripomoreva k hitrejšemu in lepšemu celjenju. Po tistih deževnih in blatnih sprehodih pa naju v kopalnici čakata tudi Pantaya šampon in balzam s koloidnim srebrom, ki poskrbi za sijočo, mehko dlako in zdravo kožo.
Kapljice in ostale izdelke s Koloidnim srebrom najdeš:
🏠 v obeh naših fizičnih trgovinicah ali
👉 https://sonnypethouse.com/...

Mehko kot oblaček. Te zanima o čem govorim? O Talinem najljubšem ležišču! Blazina Scruffs ji pomaga, da se po zabavnih sprehodih in treningih spočije in napolni svoje baterije.
Blazina ECO Scruffs je izdelana v Veliki Britaniji iz 100% recikliranih materialov. Ležalna površina je narejena iz mehkega flisa, tkanina in polnilo pa iz PET materiala – recikliranih plastenk.
Se sprašuješ, zakaj je to pomembno? S tem zmanjšujemo obremenitev odlagališč in naravnih virov, proizvodni postopek pa sprošča manj emisij CO2 kot izdelava standardnih tkanin.
Mehek flis
🔥Izolacijsko polnilo je mehko in prožno
💧 Pralno v pralnem stroju
🟢 Ohrani svojo prvotno obliko
Iz recikliranih materialov
📏 Dve velikosti (M in L)
🧹 Čist in enostaven dizajn
Tala je srednje velika in uporablja blazino v velikosti M, saj zelo rada spi zvita v klopčič, Blazina jo lepo obda okoli telesa in ji zagotovi udobje. Tudi čiščenje je enostavno – lahko jo posesamo in obrišemo s krpo ali pa operemo v pralnem stroju na 30˙C in posušimo na zraku. Ne glede na postopek čiščenja blazina obdrži svojo obliko in mehkobo.

Kje jih najdete?

Sonny Pet House najdete poleg spleta tudi na Ptuju in Mariboru.