ŠE EN SPONZOR NAŠEGA PRVEGA SREČANJA JE CANIFIT

Published on 26 August 2023 at 09:41

Še eno podjetje, ki se nam je pridružilo k našemu srečanje je podje Canifit. To podjetje je čisto posebno, saj je zelo športno naravnano. Poleg prehrane in vseh dodatkov ponujajo profesionalno opremo, s katero boste lahko skupaj s svojim psom zelo uživali.

O PODJETJU

CaniFit vam nudi celostno  oskrbo za vašega štirinožnega prijatelja. Pri nas lahko dobite kvalitetno briketirano  pasjo hrano in prehrambene dodatke, ki poskrbijo za optimalno zdravje vašega  ljubljenčka. Na voljo imamo tudi širok spekter opreme za delovne pse.

Ker pa vemo,  da je za uravnoteženo življenje potrebno več kot to, vam je pri nas na voljo  tudi svetovanje na področju vzgoje s preusmerjanjem negativne pasje energije s  pomočjo športne aktivnosti ter prehrane in kondicijske priprave vašega psa.

Canifit prav tako ponuja  opremo vrhunskih blagovnih znamk tudi za dvonožne športnike. Skrbimo, da sta najbolje opremljena tako vaš pes kot tudi vi. Z dobro opremo je vsak napor lažji.

KAJ PONUJAJO?

Poleg prehrane, prehranskih dodatkov in opreme nudijo tudi sledeče storitve:

  • INDIVIDUALNE TRENINGE ZA VLEKO PSOV

Izvajamo skupinske treninge vlečnih športov. Treningi potekajo v okolici Kranja in Ljubljane, pridružite pa se lahko skozi celo leto. Treningi so namenjeni tako začetnikom, kot tistim, ki so v šport že vpeljani. Trening poskušamo prilagoditi vsakemu posamezniku posebej. 

  • SEMINARJE VLEKE

V Canifitu nudimo seminarje o vlečnih športih za zaključene družbe, pa naj gre za kinološka društva, športna društva ali za skupino prijateljev. Na kratkem predavanju (cca.45 min) razložimo osnove vleke, potem pa sledi kratek predstavitveni trening. Vse skupaj traja cca. 2 uri. Predavanje in prikaz poskušamo prilagoditi posamezni skupini, glede na želje in zmožnosti.

  • PUSTOLOVSKI DOGTREKKING

Že kar nekaj časa organiziramo avanturistične dogtrekkinge po skritih kotičkih naše prelepe deželice. Dogtrekkingi trajajo dva ali tri dni. Gre za najbolj osnovno pohajkovanje, kar pomeni, da s seboj vzamemo čim manj opreme, da lahko čim bolj uživamo. Izleti so organizirani glede na pripravljenost skupine. Vse kar potrebujemo nosimo na hrbtih, spimo pa v hotelu z milijon zvezdicami (beri pod milim nebom). Taki izleti nas približajo naravi in nam na drugačen način pokažejo, kako vzdržljivi smo.

na kaj so najbolj ponosni?

Za povezavo do izdelkov kliknite na sliko.

  • KJE?

Ideja se je rodila na večdnevnem dogtrekkingu v Kočevskem rogu. Oba naju zdužuje ljubezen do psov, športa in gibanja v naravi.

  • KDO?

Patrik (CaniFit), dolgoletni tekmovalec v canicrossu in bikejoringu ter distributer kvalitetne pasje hrane in opreme, razpolaga z bogatimi izkušnjami specifike opreme za pasjo vleko.

Neja (krdelo.si), dipl. oblikovalka tekstilij in oblačil, dolgoletno aktivna v različnih pasjih športnih disciplinah (agility, RO, canicross ...), od leta 2011 izdeluje pasjo opremo Krdelo s poudarkom na udobju in funkcionalnosti.

  • KAJ?

Kvalitetno, na podlagi dolgoletnih izkušenj domišljeno in v praksi preizkušeno pasjo opremo za šport, predvsem vleko, pod skupno blagovno znamko TrOP.

  • ZAKAJ?

Ker verjameva, da lahko ponudiva najboljše in najlepše izdelke na tem področju, ki združujejo estetiko, maksimalno funkcionalnost ter zaščito in udobje tako za tekmovalne pare kot za ljubitelje dogtrekkinga in vleke.

NA KAJ PRISEGAJO NAŠI ČLANI?

Glede na to, da so bull terrierčki posebni psi in je njihova konstitucija zelo specifična ter vsi vemo, da radi tudi vlečejo, smo se ravno zaradi tega obrnili na Partika. Zelo pomembno je imeti pravilno oprsnico in da je ta na prvem mestu udobna za naše bullčke, saj veste sami, da marsikatera oprsnica naše bullčke zelo obriba, ampak ne oprsnica, ki vam jo bo svetoval Patrik. Te oprsnice so večnamenske, ko želimo zelo aktivni sprehod pse privežemo na vlečne povodce in oprsnice ter naj se aktivni sprehod začne. Psi ob temu zelo uživajo. Tako, da če si želite biti s svojim psom aktivni še na drugačim način je Patrik pravi naslov, da vam bo pomagal pri odločitvi za pravo oprsnico in povodcem med celotno ponudbo. 

OPOZORILO: Na posnetku so bullčki, ki uživajo v vleki, v opozorilo oprsnice niso pravilne za vleko, medtem ko povodec je. Zaradi nepravilne oprsnice so sledile posledice. Namen videa je prikaz, da bullčki v temu uživajo in je super aktivnost za njih.

KAKO DO NJIH?