NE POZABI IN POSTANI ČLAN DRUŠTVA

NA VOLJO STANDAR SAMČEK MLADIČEK ZA HIŠNEGA LJUBLJENČKA

V psarni Poisson Ivy imajo na voljo samčka standard bull terrierja, ki se je skotil 13.09.2022. Samček že čaka svoje lastnike, saj je pripravljen da zakoraka v velik vset s svojo družino. Mladiček je iz skrbno zbrane kombinacije, zdravih in zelo uspešnih staršev. Kaj pravi vzreditelj o mladičku....razen tega, da se njegovo življenje vrti okoli hrane, hehehe.....

Read more »

NOVO MINI BULL TERRIER LEGLO V SLOVENIJI

Smo psarna Amos de la Selva (od 2016)iz okolice Kočevja, v kateri smo začeli, sicer z vzrejo francoskih buldogov in cane corsov, ampak nas je v nekem trenutku prevzel bull terier izgled in karakter in se nam je v psarni kmalu pridružila Camilla of Bully Lake, mini bull terierka. Mini nekako nam je bolj pisan v naš prostor in čas. Ker je punca mična in slična, smo oddelali dva junior championata, naredili priporočljive genetske teste, vzrejno dovoljenje in tako so se nam letos na Martinovo izpolnile sanje. Na svet so pricvilile dve samičke in dva samčka. 

Read more »

Če ste odgovorni vzreditelj (opravljate zdravstvene teste, delate v dobro pasme in imate leglo pod okriljem FCI) in ste naš član, nam prosim pošljite podatke o leglu na naš email in z veseljem bomo objavili vaše leglo na naši spletni strani.

If you are responsible breeder and our member of club, please send us infomation about your litter and we will post it on our webpage. We will post just litters which are health tested and FCI registrated.