KAJ SE DOGAJA?

January 2023

ŽIVLJENJE Z GLUHIM PSOM

Predstavljamo vam našo prvo letošnjo društveno "rešenko" z prav posebno lepotno napako❤ no pa, da preidemo k dejstvu, ni ravno lepotna napaka, je samo dodatek, ki jo dela zelo posebno in zato še tako bolj edinstveno.....Naša varovanka Mila je GLUHA 🥰 Ravno v ta namen smo spisali tudi eno kratko objavo, kako je z gluhoto pri bulterierjih in kako sploh pride do tega, želimo razbiti mite o temu, da je gluhota bolezen, ker NI!

Read more »

GLUHOTA PRI BULTERIERJU

Način, kako pes nosi ušesa, nam daje vpogled v to, kako se fizično in čustveno počuti, "drža" ušes pa je jezik zase. Z drugimi besedami, z opazovanjem premikanja pasjih ušes lahko »slišimo«, kaj nam želi povedati.

Read more »
December 2022

NA VOLJO STANDAR SAMČEK MLADIČEK ZA HIŠNEGA LJUBLJENČKA

V psarni Poisson Ivy imajo na voljo samčka standard bull terrierja, ki se je skotil 13.09.2022. Samček že čaka svoje lastnike, saj je pripravljen da zakoraka v velik vset s svojo družino. Mladiček je iz skrbno zbrane kombinacije, zdravih in zelo uspešnih staršev. Kaj pravi vzreditelj o mladičku....razen tega, da se njegovo življenje vrti okoli hrane, hehehe.....

Read more »
November 2022

NOVO MINI BULL TERRIER LEGLO V SLOVENIJI

Smo psarna Amos de la Selva (od 2016)iz okolice Kočevja, v kateri smo začeli, sicer z vzrejo francoskih buldogov in cane corsov, ampak nas je v nekem trenutku prevzel bull terier izgled in karakter in se nam je v psarni kmalu pridružila Camilla of Bully Lake, mini bull terierka. Mini nekako nam je bolj pisan v naš prostor in čas. Ker je punca mična in slična, smo oddelali dva junior championata, naredili priporočljive genetske teste, vzrejno dovoljenje in tako so se nam letos na Martinovo izpolnile sanje. Na svet so pricvilile dve samičke in dva samčka. 

Read more »
October 2022

EKIPA SLOVENIJE SE PRVIČ PREDSTAVI NA NAJVEČJI SPECILAKI ZA BULTERIERJE

🌟𝕋𝔼𝔸𝕄 𝕊𝕃𝕆𝕍𝔼ℕ𝕀𝕁𝔸🌟Z veseljem vam predstavljamo izbrano ekipo, ki bo prvič v zgodovini reprezentirala barve Slovenije na International Country Competition 2022 🇳🇱. 🥳Razstava, International Weekend, bo potekala 12 in 13. novembra v Dordrecht na Nizozemskem organizirana s strani N.B.T.C. 'Nederlandse Bull Terrier Club'. 🌍Čestitke vsem lastnikom in vzrediteljem izbranih bull terrierjev, želimo vam veliko sreče ter uspehe. 🍾 Go Go Slovenija 🍀

Read more »
September 2022

KO SE VSI VTISI ZDRUŽIJO.....EN VELIKA HVALA VAM

Rabili smo nekaj časa da zberemo vse vtise srečanja, ker smo res veseli in ponosni, kako se je vse izpeljalo. Tukaj bom pisala kar jaz osebno (Iva-tista teta, ki se je drla😉). Sprva bi se rada zahvalila moji ekipi Almi, Davidu, Nataši, Petri, Miču, Tanji, Darji ter seveda našemu najmlajšemu Juretu. Težko, je najti ekipo na katero se lahko zaneseš in niti pomisliš ne, da kaj nebi funkcioniralo, tako da en VELIK HVALA.

Read more »

ŠE ZADNJE PRESENEČENJE SREČANJE JE?.........INŠTRUKTORICA Kluba Canima - šolamo pse, izobražujemo skrbnike

Tako je prav ste prebrali, zadnje presenečenje srečnaja je Maja Šparovec, inštruktorica in ustanoviteljica Kluba Canima - šolamo pse, izobražujemo skrbnike. Maja bo z vami od 16-18tih in delila brezplačne nasvete glede vzgoje, razstavljanja, pasjega fitnesa ali vprašanj z vedenjskimi težavami, prav tako, pa se bodo lahko vaši bullčki preiskusili v pasjem fitnesu. 

Read more »