LETOS BO NA VOLJO TUDI..

Ker se trudimo, da vsako leto naša norčava srečanja nadgradimo, smo se odločili da vam letos ponudimo še nekaj več. 

  • DRUŠTVENE MAJICE

  • UMETNIŠKE SLIKE NAREJENE IZPOD ROKE NAŠE ČLANICE

  • TETOVIRANJEM

Letos pa boste lahko iz srečanja odšli tudi s posebnim tatujem. Naša članica bo imela na voljo le nekaj izbranih motivov, za katere se boste lahko odločili in vam jih bo naredila, kar na srečanju. Kdo je Mytha tattos?

Za Mytha tattoos je Tanja Milicic, ki navadno črpa svoj navdih kar iz svojih sanj. Tanja je tudi ponosna lastnica dveh Bullckov in je prav za Bull terrier norčije dogodek pripravila par unikatnih dizajnov. Najdi njen stand na norčijah in si pribori enega od njenih neverjetnih dizajnov. Če vas je kateri med dizajni pritegnil, ne oklevajte in si že predhodno zagotovite mesto, da pridete na vrsto, kontaktirate jo lahko kar preko Instagrama.

  • CUFE, IGRAČE KI ZDRŽIJO TUDI BULL TERRIERJE

Noro mehke, pletene iz flisa, likre in umetnega krzna. Štirinožci, sploh mladički, jih naravnost obožujejo. Enakomerno mehke so po celi dolžini, brez trdih delov, ki neizkušene in bolj nežne pse ob ugrizu zabolijo.

Canima cufe so plod dolgoletnih izkušenj v šolanju in vzreji psov. Cilj igre mora biti pozitivna izkušnja, vedno večja samozavest in želja po sodelovanju. Ravno zato smo igrače za pse nekaj let testirali in izpopolnjevali, tako materijale kot način pletenja. Pri tem nam je pomagalo preko 100 kosmatincev različnih pasem, starosti, karakterjev in načinov igre.

Rezultat je cufa, ki je mehka a hkrati trpežna, primerna za vlečenje, prinašanje, skrivanje, nagrajevanje, vzpodbujanje igre in povezanosti s skrbnikom.

Najbolj ponosni smo, da se kupci vedno znova vračajo. Skrbniki hišnih ljubljenčkov, trenerji športnih psov in odgovorni vzreditelji tako v Evropi kot čez lužo so del naše "cufa" družine.

Vsaka Canima cufa je unikatna, skrbno ročno izdelana in za povrhu tudi pralna v pralnem stroju.

  • POSTANI NAŠ ČLAN

Postani naš član društva, kjer dihamo za bullčke. Seveda pa lahko to storiš tudi kar preko spleta.

  • PRISOTNI BODO TUDI VZREDITELJI

Prisotni pa bodo tudi vzreditelji tako mini bull terrierjev kot standardov, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vprašanja.