KO SE VSI VTISI ZDRUŽIJO.....EN VELIKA HVALA VAM

Rabili smo nekaj časa da zberemo vse vtise srečanja, ker smo res veseli in ponosni, kako se je vse izpeljalo. Tukaj bom pisala kar jaz osebno (Iva-tista teta, ki se je drla😉). Sprva bi se rada zahvalila moji ekipi Almi, Davidu, Nataši, Petri, Miču, Tanji, Darji ter seveda našemu najmlajšemu Juretu. Težko, je najti ekipo na katero se lahko zaneseš in niti pomisliš ne, da kaj nebi funkcioniralo, tako da en VELIK HVALA.

bull terrier srečanje

Drugemu, ki bi se radi zahvalili so naši sponzorji (MACROCANARIO za pasjo druščino, Kosmatinčki, Platinum Slovenija, Pokusa Slovenija, Pasji.net, Vse Kar Potrebuje Pasji Svet, Pet House SONNY, Mr. Pet) brez njih nebi bilo teh bogatih vrečk in paketkov dobrodošlic, mislimo da bo prav vsak bullček lahko našel nekaj za sebe. Ker pa ne gre vse vedno po načrtu bi se radi opravičili Macrocanario, ker tiste prelepe vrečice s svetlikajočim trakcem, niso dobile še svojih nalepk, da se ve od kod so ti testrček briketov, sedaj veste 😉 Hvala vam vsem za podporo in sodelovanje, veseli bomo, če se nam pridružite tudi v prihodnjih »projektih«!

bull terrier srečanje

Zadnja in največja zahvala gre VAM dragi obiskovalci, priznamo niti sanjalo se nam ni, da se boste udeležili v takem številu, to smo lahko le upali in si želeli. Skupaj nas je bilo okoli 40 psov, tudi par nebullčkov in prišlo ni do nobenega incidenta, tu bi se vam res radi zahvalili za odgovorno ravnanje s psmi in spoštovanje pravil. Prav tako, smo zmeraj navdušeni, kako lepo vzgojeni so otroci in kako spoštljivo se vedejo do drugih psov. Hvala vam, za vso prispevano jedačo in pijačo, mislim, da prav nihče ni ostal brez. In en VELIK HVALA VAM, da ste norčije popeljali v VIŠAVE. Se že veselimo, naslednjega srečanja.

bull terrier srečanje

Tudi letos smo podeljevali nagrade in sicer je za AMBASADORJA PASME dobil nagrado David Kirbiš in njegov bullček Hulk. Zakaj? V lanskem letu sta se udeležila veliko razstav in si priborila naslov PRVAKA V LEPOTI in VELEPRVAKA V LEPOTI SLOVENIJE, ampak ni to glavni razlog zakaj sta si to zaslužila, ampak to da sta predstavljala pasmo v najlepši luči in vsem pokazala, da so bullčki lahko res eni super psi.

bull terrier srečanje
bull terrier srečanje

Nagrado za NAJBOLJ NORČAVI TIM, si je letos priborila družina, ki je v svoj dom sprejela že dva posvojena bullčka, lani pa smo bili priča njihovemu velikemu dejanju ko so v dom sprejeli gluhega bullčka, ki dolgo časa ni videl nič drugega kot boks, saj so ljudje na njega pozabili. Ampak letos, pa temu psu sploh nebi rekli, da je posvojen, kaj šele da bi rekli da je gluh. Še en dokaz, da se lahko tudi z gluhim ali naglušnim bullčkom živi polno življenje ter dokaz kaj dela ljubezen.

bull terrier srečanje
bull terrier srečanje

Nagrado za NAJMLAJŠO NAJBOLJ NORČAVO DRUŽINO je dobila mlada družina, ki je imela dva otroka, ki sta enostavno razturala v igrah. Zakaj smo se odločili za njih? Dokazali so kako lepo se da vzgojiti otroke in zgraditi poseben odnos med psom in otrokom. Gledati, kako sodeluje bullčica z njima je bilo božansko, kaj šele zadovoljen obraz otrok.

bull terrier srečanje
bull terrier srečanje

Nagrado za NAJBOLJ ODŠTEKANO FAMILJO je dobila družina, ki je bila skupaj s svojo bullčico pač najbolj odštekana. Nismo se mogli odločiti ali bi podelili naslov njihovi psički za najbolj letečo psičko ali kar celotni družini za najbolj odštekano družino, no vsekakor so ena ODŠTEKANA COOL FAMILJA skupaj s svojo psičko na čelu.

bull terrier srečanje
bull terrier srečanje

Za NAJBOLJ LJUBKO BULLČICO je letos naslov dobila prelepa tigrasta psička, ki ni trenutka da nebi pozirala ali dala jasno vedeti vsem, da je najlepša na srečanju, v dokaz prilagamo nekaj slik.

bull terrier srečanje
bull terrier srečanje
bull terrier srečanje

Cilj srečanja je tudi to, da si potencialni bodoči lastniki pridejo ogledat bullčke v živo, da res spoznajo in vidijo kako posebni so, saj vete obstajajo psi in potem so tu bullčki, no in ravno to sta bila lastnika bullčka, ki je prejel nagrado za NAJMLAJŠEGA BULLČKA SREČANJA. Lani sta bila in se zanimala za pasmo, letos pa sta se vrnila s svojim bullčkom.

bull terrier srečanje
bull terrier srečanje

Ker društvo zelo podpirala mlade, pa nam je prišepnila ptička, da se je srečanja udeležila tudi punca, katera je letos se podala v razstave vode in sta se skupaj s psičko udeležili razstav ter bili na njih tudi zelo uspešni. Zelo veseli smo, ko vidimo kako se mladi zanimajo za našo pasmo, tako da mlada dama naj bo to popotnica za nadaljnje delo s svojo psičko v katerikoli kinološki poti, ki si jo zadasta.

bull terrier srečanje

Seveda smo tudi letos podelili nagrado za NAJBOLJ NORČAVEGA NE-BULLČKA, ki pa je letos romala v roke mlade rotvajlerke in njenega vodnika.

bull terrier srečanje

Zahvala velika pa gre tudi Tanji, ki je pričarala nasmeh otrokom s posebnimi bullčkastimi tatuji.