Z NAMI TUDI ANIMA PET

KDO STOJI ZA ANIMA PET?

Strokovnost. Izkušnje. Ljubezen do živali.
Smo veleprodajno podjetje z več kot 15-letnimi izkušnjami. Naši poslovni partnerji so specializirane trgovine za male živali, veterinarske klinike, lekarne in drugi.
Našo ekipo sestavljajo dolgoletni vzreditelji, kinologi, veterinarji in ljubitelji živali z bogatimi izkušnjami s področja prehrane, vzreje, vzgoje in nege psov in mačk.

Oasy One je linija monoproteinske hrane za pasje ljubljenčke. Vsaka receptura vsebuje izključno en vir beljakovin živalskega izvora in je še posebno primerna za ljubljenčke, ki imajo občutljivejšo prebavo in/ali kožo, ali pa so alergični na druge vire živalskih beljakovin. Oasy One vsebuje najmanj 48 % sestavin živalskega izvora in je na voljo v treh različnih okusih: zajec, jagnjetina ali losos. Vsaki izmed Oasy One hrani je dodan pivski kvas, ki je bogat vir vitamina B in pomembnih mineralov ter pomaga krepiti imunski sistem. Dodani cikorija, pesina pulpa in izvleček juke pa nudijo pomembno podporo prebavnemu sistemu.

Linija Monge Natural Superpremium ponuja prvovrstno popolno in uravnoteženo prehrano, prilagojeno velikosti vašega psa, upoštevajoč njegovo starost in stopnjo telesne aktivnosti. Receptura hrane je rezultat več kot 50-letnih raziskav in izkušenj proizvajalca pasje hrane Monge. Oblikovana je na podlagi izkušenj kupcev, kakor tudi strokovnega znanja nutricionistov in vzrediteljev psov. Cilj je zagotoviti zdravo, celostno prehrano, z visoko vsebnostjo mesa.
Vsi recepti so bili oblikovani tako, da bodo vaši psi ohranili optimalno telesno stanje, glede na njihovo starost in aktivnost. Viri beljakovin vrhunske kakovosti, maščobe, vitamini in mineralne soli so bistvena hranila, ki jih žival potrebuje vsak dan . Za linijo je značilna večja vsebnost svežega mesa in manj žitaric.
Nobena od receptur ne vsebuje soje, umetnih arom in konzervansov ter gensko spremenjenih organizmov.

To sta le dve znamki za več si poglejte TUKAJ.

Vedno so vam na voljo za več nasvetov na: