PRIDRUŽILA SE NAM JE TUDI TRGOVINCA BELUGO

Belugo trgovina za male živali se nahaja na Filipovem trgu v Žalcu. Dostop do nas je možen z avtom do vrat. Za obiskovalce so rezervirana parkirna mesta.

Pri nas najdete hrano, dodatke in igrače aktualnih kakovostnih blagovnih znamk

Fish4Dogs, Fish4Cats, Exclusion Mediterraneo, Eukanuba, Neobreeder, Alpha Spirit, Naturediet, Cunipic, Chipsi, Cats’ Best, Kong, Wilda Siberica in še številne druge…

Svetovanje pri izbiri hrane in opreme, za stranke so na voljo brezplačni vzorci, popusti, akcije in darila.

Vsak vpis v pasjo šolo, začetni in nadaljevalni tečaj šolanja psov ter mala šola – vabljeni vsi!

Člani kinoloških društev imajo pri nakupu popust.

Najboljše za naše najboljše prijatelje

Podjetje ALL Out d.o.o. je precej mlado. Delovati smo začeli v drugi polovici leta 2019. Smo kolektiv, ki se že več kot 25 let ukvarja s prodajo hrane, dodatkov ter opreme za hišne ljubljenčke.

V naši specializirani prodajalni za male živali Belugo so v ponudbi blagovne znamke Fish4Dogs, Fish4Cats, Exclusion Mediterraneo, Eukanuba, Neobreeder, Alpha Spirit, Naturediet, Cunipic, Chipsi, Cats’ Best, Kong, Wilda Siberica, in številne druge…

Poleg maloprodaje v prodajalni Belugo v Žalcu se ukvarjamo tudi z distribucijo in veleprodajo hrane v veterine in specializirane prodajalne za živali.

IMAJO NORO IZBIRO KONG IGRAČ!!!

Sodelujejo tudi z prav posebno pasjo šolo Psi & Mi - z znanjem povezujemo pse in ljudi, ki ponuja pestro izbiro tečajev!