ZA MOŽGANČKE NAŠIH BULLČKOV BO POSKRBEL NASLEDNJI SPONZOR PAWESOME PUZZLE

KAKO JE NASTAL PAWSOME PUZZLE?

Vse se je začelo ... ... ko sem si mislil oblikovati lastne pasje uganke in na koncu uporabil 3D tiskalnik, da smo naredili nekaj koristnega.

Prve igrače Pawesome Puzzle so bile narejene konec poletja 2018. Ajša je imela pozimi 6 igrač. Izkazalo se je, da jih ima Ajša rada in da so se igrače dejansko izkazale za zelo trpežne in več kot odličen način za porabo energije za dostop in zasedbo misli v slabih vremenskih dneh. To je bila zame dejansko obojestranska situacija, saj sta moja dva najljubša hobija združila v enega.

Oblikovanje in 3D tisk je bila moja stvar nekaj let, vse od študentskih let do takrat, ko je Ajša začela žvečiti svojo pot v moje življenje. Všeč mi je bil vsak trenutek! Na začetku je bil to hobi, obdržati domišljijo pri delu in Ajšo zapustiti in odmakniti od našega pohištva.

Le nekaj fotografij interaktivnih igrač za pse Pawesome Puzzle, ki so jih delili na družbenih omrežjih, je takoj pritegnilo pozornost. Začel sem se poglabljati vse globlje v pasjo psihologijo in ugotovil, da večina interaktivnih pasjih igrač na trgu preprosto sploh ni primerna. Večina jih je narejena tako, da izgledajo dobro in privabljajo lastnike, da jih kupijo, ne glede na to, kako primerni so za pse.

Do konca leta 2019 sem naredil veliko popravkov za vsako igračo. Da bi bili uspešni posel, smo morali biti del njega. Ker je Nives že vodila svoj in Ajšin profil na Instagramu (ja, zdi se, da morajo psi imeti svoje Instagram profile), se je odločila, da bo začela delati tudi na Pawesome Puzzle. Povratne informacije, ki sem jih v zgodnjih dneh dobil od sledilcev Instagrama in Facebooka, so me spodbudile, da naredim naslednji korak.

Beseda je hitro prišla naokoli in začeli smo izdelovati igrače Pawesome Puzzle v naši prosti sobi z mojimi 3D tiskalniki. Paleta Pawesome Puzzles nenehno narašča in na poti je že več novih pasjih ugank, nekatere v razvoju, druge pa v fazi testiranja. Spremljajte nas na družbenih omrežjih, da ne boste zamudili razkritij novih pasjih ugank.

AJŠA

KAJ SO TO INTERAKTIVNE IGRAČE?

Kot pove že samo ime, je interaktivna igrača nekakšna sestavljanka, s katero pes sodeluje. Pawesome Puzzle psičko psihično izzove, kako najti način, kako priti do nagrade, skritih priboljškov znotraj pasje uganke. Interaktivna pasja igrača je bolj zapletena igrača z več skritimi predelki za skrivanje priboljškov, ki se odpirajo na različne načine. Niso žvečilne in niso namenjene, da bi bil pes brez nadzora pri igranju z njim.

ZAKAJ PASJI PUZZLE?

Interaktivne pasje igrače ponujajo dolg seznam pozitivnih učinkov na vašega psa. Ponujajo odlično duševno stimulacijo, ki je prav tako pomembna kot telesna vadba. Pasja uganka je odličen način, da psa začnete učiti razlike med pravim in napačnim. Ta preprosta pravila bodo odprla vrata številnim drugim trikom, ki jih želite naučiti svojega psa. So odlična rešitev za hiperaktivnost in destruktivne vedenjske težave. Uvedba mentalne stimulacije v vašo dnevno rutino bo vašega psa ohranila mirnega in stran od težav. Ena najpomembnejših stvari je, da so zabavne. Tudi če se vam zdi dolgočasno, se bo vaš pes zabaval, saj bo vsakič, ko bo ugotovil, kako uporabiti igračo za poslastice, odkril priboljšek in to je zabavno! Če vaš pes jedo hitro, lahko z nekaj spodbudnega dela pridemo do hrane / priboljškov.

KDO STOJI ZA PAWESOME IN NA KOGA SE LAHKO OBRNETE?

NA KAJ PRISEGAJO NAŠI ČLANI?

Ker vemo da kar zna border zna tudi bullček če seveda hoče vklopiti svoje možgančke, so nas pawsome puzzle prepričale tako po obliki,materijalu in barvah saj so ustvarjene za pasje možgančke. Primerne tako za mladičke kot odrasle,za tiste,ki se prvič srečujete z interaktivnimi igračami ali jih že redno uporabljate,saj ponujajo različne modele glede na zahtevnost . Ekipa Pawsome puzzle je vedno pripravljena svetovati,da bulli možganckom ne bo dolgčas in kar je najboljše ustvarjeno so v Sloveniji z veliko posluha do psov.

Seveda nam ni potrebno omenjati, da psa nikoli ne pusčamo nenadzorovanega z igračo in da ne pozabimo bolj slastni ko je priboljške večja je motivacija?

KJE JIH NAJDETE?