KER SLADICA PRIDE NA KONCU TEMU PRIMERNU TUDI NAŠ SPONZOR PASJA PEKARNA HOV HOV

Ohh...kdor še ni bil, mora iti obiskati njihove poslovalnice! Ampak pozor, to niso sladice za ljudi (so, tako naravne, da ne bo nič hudega če jih pojeste tudi vi) ampak to so sladice, keksi, torte, muffini, prestice, popsi, rolade.... za pse. Že v naprej povemo, da ne odgovarjamo za obseg nakupa, ker je tu tudi pri nas presežen limit. Ne, da so izdelki le vizualno mamljivi ampak so tudi okusni in pri njih najdete izdelke tako za najhujše alergike, občutljivce ali tiste srečneže, ki lahko jejo vse. 

FILOZOFIJAHOV-HOV PASJE PEKARNE

Naše glavno poslanstvo je skrbeti za zdravje psov in jim zagotavljati zdravo, naravno, kakovostno hrano. Zato pečemo samo 100% naravne pasje priboljške, da lahko svojim najboljšim prijateljem ponudite le najboljše!

Vse izdelke preizkušajo štirinožni prijatelji ustanoviteljice in ustanoviteljica sama.

ZAKAJ IZBRATI HOV-HOV

Vašim štirinožnim prijateljem ponujamo le najboljšo, naravno in okusno hrano.

NA KAJ PRISEGAMO ČLANI?

Uhhh to je bila zelo težka naloga, zato bomo rekli, da člani prisegamo na vse izdelke, medtem ko vam jih par predstavimo:

Pasje torte za rostni dan ali druge priložnosti.

Torta je 100% naraven proizvod, ne vsebuje žitaric, moke in jajc, je brez dodane soli in sladkorja, ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil in ojačevalcev okusa. Primerna je za pse z občutljivo prebavo, pse z alergijami in pse na dietah, saj je nizkokalorična.

Izberete lahko med govedino in divjačino ter med raznimi barvami. 

Ekološka riževa moka | ekološki ovseni kosmiči | ekološka pirina moka | ekološki sir | ekološka jajca | ekološko kokosovo olje | ekološka bazilika | ekološka kurkuma | ekološki peteršilj | ekološki rožmarin | ekološka kamilica | ekološko laneno seme | ekološki origano | ekološki majaron | ekološki šetraj

Vse sestavine so pridelano iz 100% ekološke pridelave. Hraniti na suhem. 

SI-EKO-001
Kmetijstvo EU/izven EU
Agriculture EU/non EU

* Rožmarin je še eden v vrsti protivnetnih zelišč, deluje proti alergijsko in je naravni antiseptik.

* Sveta bazilika je znano ajurvedsko zelišče. Uporablja se lahko za zbijanje temperature, lahko deluje protivirusno in proti prehladu pri psu. Blagodejno vpliva na jetra in ledvica psa, saj lahko ima pomembno vlogo pri razstrupljanju organizma. Z vsemi svojimi lastnostmi sveta bazilika lahko celostno podpira in krepi imunski sistem psa.

* Cvetovi kamilice so lahko v pomoč pri prebavnih težavah psa. Kamilice lahko pomirjajo in čistijo prebavni trakt, pomirjajo razdražen želodec psa ter lahko imajo protibakterijsko delovanje. Lahko delujejo tudi protivnetno (proti napenjanju psa, pospešujejo celjenje ran, …), lahko so v podporo ledvicam, žolčniku in jetrom.

* Origano je poln rastlinskih fenolov, ki lahko zavirajo razvoj mikroorganizmov in uničujejo številne »slabe« bakterije. Vsebuje tudi številne vitamine (A, E, K, C in B6) in minerale, kot so železo, magnezij, kalcij in kalij. Številni antioksidanti v origanu pa lahko skrbijo za krepitev imunskega sistema psa.

* Šetraj lahko blagodejno vpliva na imunski sistem in prebavo psa. Šetraj je lahko v pomoč pri driski pri psu, pri črevesnih in želodčnih težavah ter pri napenjanju psa. Odpravlja tudi črevesne zajedavce (npr. gliste pri psih) in je v pomoč pri težavah z žolčnikom in jetri. 

* Majaron je lahko v pomoč pri želodčnih in črevesnih težavah (preprečuje napenjanje psa) in je lahko v pomoč pri odvajanju vode iz telesa (pomoč pri čiščenju ledvic psa). Majaron lahko deluje tudi blagodejno na sluznico dihal in s tem pripomore k blaženju kašlja.

Zasnovano za serviranje preko hrane vašega ljubljenčka. Lahko ga servirate kot pijačo, če je vašemu ljubljenčku tako ljubše. Če je tako, servirajte v primerni skledčki ter prav tako zagotovite svežo pitno vodo. Največ lahko postrežete eno steklenico na dan, manjšim pasmam pa servirajte manj. Pred uporabo dobro pretresite.

* Brez alkohola in grozdja

Riževa moka | Polenovka (30%) | Chia semena | Kokosovo olje

* Ribe so odličen vir beljakovin, omega 3 in 6 maščob.

* Riž je del neglutenske diete, saj v nasprotju z drugimi žitaricami ne vsebuje glutena. Ne le vsi, ki ne prenašajo glutena, tudi tisti, ki so alergični na različne beljakovine, na primer na mleko ali jajca, lahko brez strahu uživajo riž, saj še niso ugotovili, da bi komu škodil. Riževa moka vsebuje veliko kalcija, železa, vitamina B, hkrati pa je odličen vir vlaknin.

* Chia semena so bogata z omega-3 maščobno kislino, ki med drugimi dobrimi lastnostmi prispeva tudi k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Pripomorejo k hidraciji telesa in elektrolitskemu ravnotežju, zaradi česar so kot nalašč za regeneracijo mišic. Povečujejo še fizično vzdržljivost in izboljšujejo splošno telesno počutje.

* Kokosova maščoba dvigne nivo energije v telesu na naraven način in z dolgotrajnim učinkom. Poveča športno vzdržljivost in vitalnost. Uživanje kokosove maščobe pospešuje presnovo (fiziološke procese) in izboljša prebavo. Omogoča pa tudi boljšo absorpcijo kalcija in magnezija, ki zmanjšujeta zakisanost organizma.

Kaj lahko dobite od svežih sladic pa hitro na en sprehod in obiskati njihove poslovalnice.

spremljajte jih na: