LARISA IŠČE SVOJ VEČNI DOM

𝓗𝓸𝓶𝓮 𝓲𝓼 𝔀𝓱𝓮𝓻𝓮 𝔀𝓮 𝓼𝓱𝓸𝓾𝓵𝓭 𝓯𝓮𝓮𝓵 𝓼𝓮𝓬𝓾𝓻𝓮 𝓪𝓷𝓭 𝓬𝓸𝓶𝓯𝓸𝓻𝓽𝓪𝓫𝓵𝓮. (Catherine Pulsifer)

…..IN PRAV TEGA SI ZASLUŽI TUDI 𝐿𝒜𝑅𝐼𝒮𝒜

 

𝙆𝙙𝙤 𝙟𝙚 𝙇𝙖𝙧𝙞𝙨𝙖?

Lara je skoraj 8 letna tipična, hiperaktivna in nerodna bulterijerka, kjer je njen dom še pred letom dni predstavljal mali prostor, s štirimi stenami v azilu. Lara se je že veliko naučila od kar je spoznala, da obstaja svet zunaj štirih sten, ampak še zelo veliko stvar mora spoznati in se naučiti, da ni vse tako črnogledo kot je bil njen začetek življenja.

 

𝐊𝐚𝐤𝐬̌𝐧𝐞 𝐬𝐨 𝐤𝐚𝐫𝐚𝐤𝐭𝐞𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐤𝐞 𝐋𝐚𝐫𝐢𝐬𝐞?

Lahko rečemo samo, da je tipična bullčica: 𝙏𝙍𝙈𝘼𝙎𝙏𝘼, 𝙀𝙉𝙀𝙍𝙂𝙄Č𝙉𝘼, 𝙉𝘼𝙂𝘼𝙅𝙄𝙑𝘼 𝙞𝙣 𝙎𝙀𝙇𝙀𝙆𝙏𝙄𝙑𝙉𝙊 𝙂𝙇𝙐𝙃𝘼, ne ne hecamo se psička sliši ampak seveda ko to ona želi, tipično bullovsko. Larisa je zaradi tega, ker ni bila deležna svobode tudi zelo previdna pri druženju s psmi, kateri so na začetku predstavljali grožnjo, ampak sedaj opravlja šolanje in zelo napreduje z odnosom s psmi, obvlada tudi osnovne komande in hojo na povodcu, seveda na bullovski način.

 

𝗞𝗮𝗷 𝘀𝗶 𝗟𝗮𝗿𝗶𝘀𝗮 𝘇𝗮𝘀𝗹𝘂𝘇̌𝗶?

Larisa si zaluži čisto svoj dom, kjer bodo razumeli, da so bullčki posebni in da je njihova trma in energičnost del njihove osebnosti. Družino kjer bo spoznala, da je življenje lahko tudi lepo. Ljudi, ki bodo razumeli da zelo rada je ter družino, ki jo bo konec dneva stisnila k sebi in ji povedala da je naporna ampak najlepša bullčica na svetu.

Psičke osebno ne poznamo, ampak vedno z veseljem delimo in pomagamo, ko gre za posvojitev bullčka. Ljudem, ki se boste zanimali polagamo na srce, da bullčki so posebni in drugačni ampak to jih dela njih, ta njihova notranja iskrica, ki vsekakor sveti tudi v Larisi. Znajo biti zelo naporni a po drugi strani izžarevajo ljubezen in veselje. Garancija za smeh je zagotovljena.

 

Larisa je sterilizirana, cepljena po programih, z titer testom, izvoznim certifikatom tako, da samo čaka na svoje prave lastnike, da jo odpeljejo v njen VEČNI dom.

 

Ker ne želimo, da jo zaznamuje njena preteklost, smo dodali samo njene nove slike, kjer je vesela in nasmejana bullčica. Veseli bomo vsake 𝘿𝙀𝙇𝙄𝙏𝙑𝙀, stopimo skupaj in najdimo tej lepotici njen dom kot si ga zasluži prav vsak pes.

 

Več o njej si lahko pogledate na sledeči objavi: https://www.facebook.com/media/set/...

Kontaktno društvo: Tanja Vidergar: ustavimopasjeborbe1@gmail.com