PRVI SPONZOR SE PREDSTAVI: KOSMATIČNKI

Kosmatinčki smo dejavni že od davnega leta 2011, ko še ponudba pasje hrane ni bila tako razširjena. Že takrat smo verjeli v naravne rešitve in še danes smo prepričani, da je zdrava in naravna hrana za pse ključ do kakovostnega in vitalnega življenja. Leta 2011 smo za svoje pse iskali naravno hrano (izbire v Sloveniji takrat praktično ni bilo) in tako po sreči našli nemškega proizvajalca Naturavetal. Na začetku smo naročali hrano le za svoje pse, počasi pa se je rojevala tudi poslovna ideja in tako je nastala spletna trgovina Kosmatinčki.

Naturavetal hladno stiskana hrana za pse

Na spletnih poličkah Kosmatinčkov, prav tako v naši butični trgovini še danes najdeš izključno Naturavetal izdelke, saj resnično verjamemo v kakovost izdelkov, prav tako številne povratne informacije naših strank pričajo o boljšem počutju psa, ko so pričeli s hranjenjem Naturavetal hladno stiskane hrane. V vseh 11. letih delovanja smo priča izjemnim zgodbam!

Kosmatinčki

Naturavetal hladno stiskana hrana je v 6 različnih okusih: piščanec, jagnjetina, losos, govedina, kunec in InsectVetal
Naturavetal hladno stiskana hrana je popolnoma naravna, brez vseh sintetičnih dodatkov, brez polnil, barvil in ojačevalcev okusa. Tudi minerali in vitamini so izključno naravnega izvora in nikakor niso sintetično dodani. Postopek nežnega hladnega stiskanja nam omogoča, da se ohrani večina hranilnih snovi in jih zaradi tega ni potrebno dodati v sintetični obliki. Hladno stiskana hrana se v želodcu psa hitro prebavi, se ne napihne in ne obremeni želodca. Naturavetal ponuja kar 6 različnih monoproteinskih okusov hrane za odrasle pse in dva različna okusa hladno stiskane hrane za mladičke.  

Naturavetal celotna ponudba izdelkov

Naturavetal pa za kosmatince ne ponuja zgolj suhe hrane, temveč tudi mokro hrano v pločevinkah in klobasah. Mokra hrana je kuhana na pari v kratkih časovnih intervalih, da se ohrani maksimalna vsebnost hranilnih snovi. Tako kot hladno stiskahan hrana je tudi mokra hrana popolnoma brez dodanih ojačevalcev okusa, barvil in konzervansov. Mokra hrana je na voljo kar v 15. različnih okusih, od klasičnih kot sta govedina in piščanec do bolj eksotičnih kot je konj, polak in bivol.

Mokra hrana je na voljo v pločevinkah in mesnih klobasah (na sliki mesna klabasa 100% kunčje meso)
Ker življenje brez priboljškov ne obstaja, se v naši spletni trgovini najdejo tudi številni priboljški za nego zob (različne posušene kože, ribje štange ali jelenov rog) in slastni priboljški za nagrajevanje.

Za vse kosmatince, ki so prehranjevani po BARF metodi pa smo pripravili kar 30 različnih prehranskih dodatkov, od kakovostnih hladno stiskanih olj, vitaminov, zelenjavnih kosmičev, različnih alg in posušenega jagodičevja. Da pa je ponudba res popolna pa poskrbi še Naturavetal naravna linija izdelkov za nego kosmatincev.

bull terrier

Spletna in butična trgovina

Kot smo že omenili zgoraj, je naša spletna trgovina www.kosmatincki.si aktivna od leta 2011. Že toliko let skrbimo za polne pasje želodčke, urejeno prebavo, črvst kakec in sijočo dlako. Leta 2020 pa smo se odločili odpreti še fizično butično trgovino in s tem smo omogočili osebne prevzeme iter poskrbeli za še bolj oseben pristop. Naša trgovina se nahaja v Domžalah na Savski cesti 47a. Vabljena s kosmatincem, da nas obiščeta (imamo tudi super parkirišče).

Na kratko: to smo mi Kosmatinčki; družinsko podjetje, v katerem smo vsi veliki ljubitelji živali. Podjetje vodiva jaz (Valerija) in Jure, pomaga pa nama bigl Bond in kratkodlaki britanec Baltazar. Vsi smo zagovorniki naravnih rešitev in zdravega ter naravnega načina prehranjevanja, kar skušamo vsak dan vpeljati na naš in kosmatinčkov krožnik.

Čudovita Machi že 4. leto prisega na Naturavetal hladno stiskano hrano.