MACROCANARIO, za pasjo druščino SE PREDSTAVI S ČISTO NOVIMI PRODUKTI

Macrocanario, za pasjo druščino ste spoznli že lani, ja to je tisto podjetje z najboljšimi bikovkami in surovim mesom. Letos pa se lahko pohvalijo z novo hrano, ki je narejena v Nemčiji. 

Happy&Fit prehrana za pse je izbrana kvalitetna in ugodna hrana za pse, izdelana po strogih nemških merilih v največji in eni najbolj kakovostnih tovarn suhe hrane za pse v Evropi. Hrana je še posebej primerna za občutljive ali alergične pse, izbirate pa lahko med različnimi okusi: riba, jagnjetina ali govedina. Prehrana je okusna in lahko prebavljiva, zato jo obožujejo tudi najbolj izbirčni psi.

Prehrana za pse Happy&Fit je narejena po skrbno nadzorovanem prozvodnem procesu, z naravnimi hranili in vitamini, zato ima prijeten vonj in naraven okus. Recept za izdelek Happy & Fit Superior ne vsebuje dodanih umetnih ojačevalcev arome, zrn, soje in konzervansov. Večina sestavin prihaja iz kontroliranega kmetovanja in njihova pot pridobivanja je strogo nadzorovana.

Proizvodni proces izvajajo nemški strokovnjaki. Proizvodni procesi virov Happy & Fit Superior so v skladu s standardi IFS. IFS je nadzorni standard na visoki ravni, ki med drugim potrjuje obrate za proizvodnjo hrane za hišne živali.

Klikni na slikco in preveri kateri kaj vse dobrega vsebujejo hrane.

Seveda, pa ne smemo pozabit omeniti, da poleg hrane ponujajo tudi dodatke k prehrani, izdelki za nego in priboljški.