2. SPONZOR NAŠEGA SREČANJE JE PODJETJE MACROCANARIO

Macrocanario je še eno super podjetje za katerim stoji srčna oseba, ki obožuje živali in je tudi sam vzreditelj Kanarskih dog. Veseli smo, da se je tudi on odločil sodelovati in prispevati nekaj za naše udeležence 1. Bull Terrierj Norčij. Naši člani so prav tako uporabniki njihovih izdelkov in lahko povemo, da nihče ne more mimo njegovega avta brez vsaj ene dišeče bikovke ali velikega ušesa, ki zaposli tudi naše bullčke za dlje časa.

KAJ JE NAŠA PREDNOST?

Dolgoletne izkušnje, raziskave in pridobivanje znanja iz kinologije so bile dobre smernice za izbor najboljše pasje hrane. Kot lastnik psa se zavedamo, da zanj želite le najboljše ne samo na področju zdravja, tudi aktivnosti in vitalnosti, zato smo za vas izbrali najboljšo hrano. V poplavi različnih ponudnikov se je resnično zelo težko odločiti, katera hrana je najprimernejša za vašega kosmatinca.

  • DOSTAVA NA DOMAČE DVORIŠČE

Naše podjetje je znano po ustrežljivem in predvsem prijaznem odnosu z strankami. Za vas ponujamo tudi osebno dostavo hrane, prehranskih dodatkov in bikovk.

  • MOŽNOST DOSTAVE TUDI PREKO PODJETJA DPD

Podjetje MacrocanariO vam ponuja dostavo tudi preko DPD podjetja. Za naše kosmate stranke HITRO, ENOSTAVNO IN NA DOM.

  • NAJBOLJŠE RAZMERJE MED KAKOVOSTJO IN CENO

Najdražje ni vedno najboljše. Pred izbiro primernih briketov za svojega kosmatinca torej svetujemo, da preverite deklaracije na embalaži. Briketi naj vsebujejo čim višji delež mesa, dobre vire ogljikovih hidratov in čim manj žit ter stranskih proizvodov. Če ste kjerkoli v dvomu, pa je za vas na voljo zmeraj Marko Jerman, ki vam bo z veseljem svetoval in priporočal dobre produkte.

NAŠA VIZIJA

Menimo, da mora poslanstvo vedno temeljiti na napredku. Naše poslanstvo je zadovoljiti potrebe strank, predvsem z odlično izvedeno storitvijo, visoko kakovostjo pasje hrane in drugih izdelkov za kosmatinc kakor tudi konkurenčne cene. Želimo ostati hitro rastoče in zelo dobro organizirano podjetje, ki temelji na odgovornem odnosu do naravnega in družbenega okolja v katerem živimo in sobivamo z kužki.

KDO STOJI ZA PODJETJEM?

Menimo, da mora poslanstvo vedno temeljiti na napredku. Naše poslanstvo je zadovoljiti potrebe strank, predvsem z odlično izvedeno storitvijo, visoko kakovostjo pasje hrane in drugih izdelkov za kosmatinc kakor tudi konkurenčne cene. Želimo ostati hitro rastoče in zelo dobro organizirano podjetje, ki temelji na odgovornem odnosu do naravnega in družbenega okolja v katerem živimo in sobivamo z kužki.

SPREMLJAJTE JIH NA:

KAJ OBOŽUJEJO NAŠI ČLANI?

Macrocanario je podjetje, ki prodaja hrano, dodatke k prehrani, izdelke za nego, priboljške in še ostale izdelke. Nekja izdelkov, na katere prisegajo tudi naši člani, vam predstavljamo spodaj, če ste v dvomu ali so ti izdelki tudi za vašega kosmatinca, pa kar ne odlašajte in vprašajte Marka, ki vam bo z veseljem pomagal in svetoval. Za povezavo kliknite na slikco.

Bikovke

100% naraven priboljšek, iz domače predelave, primeren za vse pasme in starostne skupine psov. Z žvečenjem bikovk pes krepi čeljust, si čisti zobe in s tem ohranja zdravje v ustni votlini.

SEDAJ TUDI V AKCIJI!

AniSept 200mL

AniSept je tekoče dezinfekcijsko razkužilo, ki ima kar 99,99% učinkovitost ter uniči preko 140 različnih patogenih organizmov, bakterij, virusov ter glivic kot so ptičja gripa, prašičja gripa, E. coli, MRSA, Sepsa, Salmonella, Herpes simplex tipa 1, itd.. AniSept ni potrebno izpirati, saj za seboj pušča nevidno plast srebrovih ionov, ki površino ščiti pred ponovno rastjo mikrobov. Primeren za dezinfekcijo prebivališča in živalske kože, preprečevanje in odpravljanje glivičnih, virusnih in bakterijskih obolenj pri živalih.POPOLNOMA NEŠKODLJIV. Anisept ne vsebuje klora, hipoklorita, alkohola in natrijevega hidroksida.

NutriBio®PET 150g

Probiotik za naravno ravnovesje in regulacijo črevesne mikroflore

Naravna črevesna mikroflora je občutljiva na različne notranje dražljaje kot so napake v hranjenju, sprememba hrane, zdravljenje z antibiotiki in tudi na zunanje vplive kot so spremembe v pogojih reje, spremembe okolja, neugodni klimatski pogoji, transport.

Pri porušenju ravnovesja naravne mikroflore se začno množiti patogeni mikroorganizmi in zajedavci, ki predstavljajo nevarnost za razvoj bolezni. Zato je zdrava črevesna mikroflora pomemben dejavnik prehrane in uspešne vzreje. Vzdrževanje naravnega ravnovesja je lahko podprto z dodajanjem NutriBio®PET praška, ki vsebuje mlečnokislinske bakterije v visoki koncentraciji in ustrezni hranljivi substrat.

Uporaba probiotikov, ki se v naravni obliki pojavljajo kot mikroorganizmi, pomaga obnoviti in vzpostaviti ravnovesje mikroflore v prebavnem traktu v primerih stresa, bolezni ali po terapiji z antibiotiki, posledično pripomorejo k boljši rastnosti in proizvodnosti. Probiotiki naseljujejo črevesje gostitelja in tako izpodrivajo patogene mikroorganizme.

 

Anima Strath sirup

Anima Strath je popolnoma naravno prehransko dopolnilo narejeno iz plazmoliziranega rastlinskega kvasa, kateremu se dodajajo izbrani rastlinskimi izvlečki. Vsebuje 61 esencialnih snovi: 11 vitaminov, 19 mineralov, 20 aminokislin, 11 snovi in:

  • Krepi odpornost telesa
  • Pomaga pri rasti zdrave in sijoče dlake
  • Izboljša prebavo in spodbuja presnovo.
  • Spodbuja rast.
  • Ohranja zdravje