1. SPONZOR NAŠEGA SREČANJA JE NEKMAR PET NUTRITION

Na srečanju bo vsak bullček dobil svojo vrečko presenečenja, katero bodo sestavljali sponzorji, v katere zaupamo in jih podpiramo sami, prvi  sponzor naših 1. bull terrier norčij je podjetje NEKMAR PET NUTRITION SLOVENIJA.

KAKO JE PODJETJE NASTALO?

Nekmar Pet Nutrition ni nastal na običajen način, ko se poslovna oseba ali investicijsko podjetje odloči investirati v “PET BUSINESS”, enostavno zato, ker jim je njihov finančni svetovalec to priporočil, čeprav v življenju morda niso imeli  ljubljenčka in čutili ljubezni do živali.

Nekmar Pet Nutrition sta ustvarila dva izmed svetovno najbolj cenjenih in priznanih strokonjakov za pse, Ivana in Marin Nekić, lastnika psarne ameriških akit NEKMAR AKITAS.

Po osvojitvi več svetovnih in evropskih naslovov s svojimi ljubljenimi akitami, se je ta dinamični duo odločil deliti svoje znanje in dati živalim nekaj v zameno. Zato je naš slogan „BY DOG PEOPLE FOR DOGS AND THEIR PEOPLE“.

NEKMAR KONCEPT

Močno verjamemo v moč znanja, izobrazbe in priporočil. S tem v mislih, so Nekmar Pet Nutrition izdelki na voljo samo iz rok profesionalcev, ki se vsakodnevno ukvarjajo z živalmi, “HAND ON” pristop.

Koncept smo si zamislili tako, da zagotovimo, da se vedno priporoči ustrezen proizvod  za realne potrebe posamezne živali, ne glede na profit, finančno dostopnost ali televizijske reklame.

NAŠ CILJ

Ponuditi najboljše proizvode za hišne ljubljenčke po celem svetu, ne samo, da bi se pokrile njihove prehranske potrebe, toda da bi podprli njihovo zdravje, izgled in dolgoživost.

KAJ PONUJAJO?

NEKMAR HOLISTIC ULTRAPREMIUM je po našem iskrenem prepričanju najboljša hrana za naše štirinožne prijatelje, ki jo znanje, tehnologija in sredstva lahko ponudijo.

Vsak Nekmar proizvod mora zadovoljiti dva principa. Prvi, da ima proizvod dobro hranilno vrednost in drugi, da mora aktivno podpirati pasje zdravje na popolnoma naraven in celovit način.

Naši “Low Grain “ recepti so fantastična kombinacija visoko kvalitetnega mesa (sveže meso je vključeno v vsak recept) in rjavega riža, ki je po našen mnenju najboljši izvor ogljikovih hidratov s svojimi hranilnimi vrednostmi in koristjo za prebavo.

Iščete hrano brez žitaric za svojega psa in vztrajate, da si vaš štirinožni ljubljenček zasluži le najboljše. Izberite katerokoli “Grain Free” formulo za mladiča, mladega ali odraslega psa in bodite prepričani, da delate le najboljše za svojega ljubljenčka. Ravno tako kot naši “Low Grain” recepti, imajo tudi naši “Grain Free” reccepti dodatek pazljivo izbranih zdravilnih zelišč, ki aktivno podpirajo zdravje vašega psa.

Ko smo ustvarjali te recepte nismo želeli ponuditi samo različnih okusov. Želeli smo ponuditi rešitev za pse, katerih zdravstveno stanje ne dopušča vnosa določenih vrst beljakovin.  Odlično je vedeti, da je naš produkt, ki se imenuje  JAGNJETINA&RIŽ, resnično jagnetina in riž!

ASTON proizvodi so popolna in uravnotežena prehrana za pse. Recepti so sestavljeni iz visoko kvalitetnih sestavin bogatih z beljakovinami, vitamini in minerali, ki zagotavljajo, da bo vaš ljubljenček “FIT”.

Pri pregledu ASTON receptov boste našli različne izvore beljakovin in tudi kombinacijo različnih vrst, da naredimo hrano boljšo za vašega štirinožnega prijatelja.

Če želite vašemu psu ponuditi malo več, v smislu okusa in kvalitete, potem je to recept katerega potrebujete.

ASTON Supreme Adult Taste Of Country je sestavljen iz 40% dehidriranega mesa (kombinacija treh različnih vrst).

Z več kot 4000 Kcal/kg je ta recept favorit med aktivnimi in delovnimi psi.

Izberite enega izmed  the priozvodov, ki zadovoljijo vsakodnevne potrebe psa.

Ti recepti so uravnoteženi, da zadovoljijo hranilne potrebe in hkrati nudijo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

Kmalu pa se obetajo tudi NORE NOVOSTI, ki so že v testiranju, tako da jih nujno spremljajte.

GLAVNI UVOZNIK V SLOVENIJI

Glavni uvoznik v sloveniji je Alen Pečnik, ki vam tudi z veseljem pomaga pri pravilni izbiri hrane. Veliko naših članov društva uporablja hrano za svoje bull terrierje in so z njo zelo zadovoljni. Tako, da poleg super kakovostne hrane za vaše kosmatinčke je tu še Alen, ki obožuje bullčke in vam hrano pripelje tudi, kar na dom, da se lahko tudi osebno spoznate in predebatirate, katera hrana je najboljša za vas.

Spremljate jih lahko preko družabnih omrežij:

Poisson Ivy Kennel & Nekmar Pet Nutrition Slovenija Obiščite našo spletno stran www.nekmar.eu ali nas kontaktitajte na 041799470

Posted by Nekmar Pet Nutrition Slovenija on Wednesday, January 20, 2021