Pridružila se nam je tudi trgovina Pasji.net, katera za nas velja za najboljšo trgovine glede opreme za pse. Če iščete kakvostno opremo za psa potem so oni vsekakor pravi naslov. Samo velik problem je, ker se njihova oprema ne uniči in s tem izgovora za nakupa nove ni, ampak se zmeraj najdejo nove kolekcije

Kdo smo Pasji.Net?

S psi se ukvarjamo že dobrih 20 let. V vseh teh letih se je v naši hiši zvrstilo že 7 psov, torej imamo praktično že cel čas več kot le enega, vzredili smo tudi 3 legla mladičev pasme Cane Corso, izšolali dva reševalna psa (en pa je še v procesu šolanja), z enim opravili dva mantrailing izpita, se lotili šolanja prinašanja in se skozi naše pse naučili marsikaj. In prav naši psi so bili tisti, zaradi katerih je nastala ta trgovinica. Ker smo zanje ves čas iskali le najboljše in to sčasoma ponudili na naših spletnih policah tudi drugim vodnikom psov.

Naša spletna trgovina deluje od leta 2007 in že od samega začetka ponuja le najboljše izdelke in kvalitetne blagovne znamke. Verjamem, da za svojega psa tudi ti iščeš le najboljše in najkvalitetnejše izdelke in vse to najdeš pri nas.

Pasji.net je 100% slovensko malo družinsko podjetje.

Predstavijo se z nekaj izdelki

Pri toliko ponudbe kot jo imajo oni, je kar težko izbrati samo nekaj ampak....klikni na slikice za več informaicj.

  • Ali tvoj tudi naredi poplavo okoli posode?

Posoda proti polivanju
RoadRefresher je inovativna posoda, ki prepreči polivanje vode in zmanjša slinjenje psa po pitju za kar do 90%. Preprečuje tudi namakanje ušes in brade v vodo.
Posoda se odlično obnese tudi pri potovanjih, saj jo lahko pustimo v avtu in tako zagotovimo psu stalen dostop do pitne vode.

Kako deluje?
Roadrefresher vsebuje plavajočo posodo, ki se z vodo napolni le toliko kot je potrebno, da vaš pes lahko pije. Na dnu posode so ježki za pritrditev na tepih, hkrati pa so posodi priložene še podloge, za boljši oprijem na večini gladkih površin.

  • Mislim, da skoraj vsi, ki imamo bullčke poznamo VETBEDe

Vetbed drybed ležišče je odlično ležišče s protizdrsno gumirano podlogo. Vetbed ležišče vsebuje številne prednosti, ki jih ponuja original VetBed – neverjetno toplino, udobje, trpežnost in enostavno vzdrževanje.  Že preko 20 let se uporabljajo pri vzreji legel in veterinarjih.

Mladiči: Nudi jim občutek varnosti in toplote, zaradi posebnih lastnosti zagotavlja, da ostanejo na suhem in toplem tudi v primeru, da se na ležišče polulajo.

Stare živali: Uživajo v višji stopnji udobja in gibljivosti, saj zaradi ležanja na toplem, sklepi ostanejo dlje časa ogreti.

Po-operativna nega: veterinarji ležišče priporočajo živalim, po operaciji in poškodbah

Oskrba legel: Vetbed ležišče mamo in mladička ohranja suhe in tople, hkrati pa ohranja telesno temperaturo in zmanjšuje tveganje za hipotermijo. Tekstura daje udobje in varnost ter spodbuja mobilnost pri mladičih s pomočjo odličnega oprijema.

Vetbedova večja prostornina, večja odpornost, edinstvene lastnosti drenaže in odlično zadrževanje toplote se razlikujejo od vseh drugih pasjih ležišč na trgu.

Bralci revije Your Dog so najboljšo posteljo za pse razglasili za najvarnejšo in najbolj učinkovito, ki je bila kdajkoli razvita za uporabo v veterinarski stroki, neodvisni testi pa so dokončno dokazali, da ima kljub svojemu razkošnemu občutku izjemno moč in trpežnost.

Hurtta podložena oprsnica je ergonomsko oblikovana oprsnica primerna tudi za aktivne pse.
Ko uporabljamo oprsnico se največ pritiska ustvari na prsni koš psa. Oblika oprsnice in podloga ta pritisk enakomerno razporedita na večjo površino.

Nastavljivi trakovi okoli vratu in prsnega koša zagotavljajo odlično prileganje oprsnice. Natikanje oprsnice je izredno enostavno, saj sta klipsni za odpenjanje, na obeh straneh prsnega koša, tako oprsnico le nataknemo čez glavo in zapnemo za tačkami.

Hurtta podložena oprsnica rdeča je izdelana iz mehkega in odpornega poliestra, ki se enostavno čisti, podloga pe je mehak mrežast material, ki diha, psa ne drgne po koži in preprečuje pregerevanje organizma. Oprsnica ima na hrbtu velik ročaj, da psa lažje obvladujemo v težjih situacijah ali mu pomagamo npr. skočiti v avto in iz njega.

  • Seveda, pa ker so bullčki posebne konstitucije pri njih najdeš tudi rešilne jopiče za plavanje, ki so zelo pomembni za pravilno plavanje psa.

Ruffwear rešilni jopič za pse, ki svoje lastnike radi spremljajo na kajaku, raftingu, jadranju, supanju ali le želite poskrbeti za njihovo varnost med plavanjem.
Zasnovan za pse vseh velikosti in oblik, je vrhunski rešilni jopič, ki vključuje premišljene detajle, kot je močan ročaj, ki je optimalno nameščen za dvigovanje psov iz vode.

Za še boljšo vidljivost v slabih pogojih, je ta rešilni jopič za pse opremljen z visoko odbojnim svetlobnim trakom. Kontrastne barve jopiča zagotavljajo da boste svojega psa že na daleč videli.

Ta nov izboljšani 2021 model je še mehkejši, iz prilagodljive GAIA pene, brez PVC-ja, ki se odlično prilega psu med plavanjem in teku po obali, hkrati pa zagotavlja odlično plovnost.

Poznaš Jolly Pets žoge? Jolly pets poleg pasjih žog izdeluje tudi take za konje in živali v živalskih vrtovih npr. leve, tigre in celo medvede. Njihove žoge so znane po vzdržljivosti. Pri nas najdeš take z ročajem, brez ali z vrvjo. Značilnost žog je, da ne počijo, tudi ko pes zagrize vanjo, saj so izdelane in oblikovane tako, da zdržijo tudi najmočnejše pritiske.

  • Ker pa je varnost bullčka na prvem mestu pa lahko pri njih najdete bokse za v avto, ki so testirani po varnostnih standardih SPCT na švedskem inštitutu RISE (crash tested)!

Avtoboksi MIMsafe so zasnovani, izdelani in testirani na Švedskem. Glavni poudarek je na varnosti vseh potnikov v vozilu. Zato so vsi MIMsafe boksi testirani po varnostnih standardih SPCT na švedskem inštitutu RISE (crash tested) in so preizkušeno najvarnejša oblika prevoza psov, tako za pse kot ostale potnike v vozilu.

Seveda pa ne pozabimo omeniti, da pri njih poleg igrač in opreme najdete tudi pasjo hrano, priboljške, oblačila in izdelke za nego psov.  Izdelke si lahko ogledate in sprobate tudi v fizičnih tgovinah v Ljubljani ali Mariboru. Ne zamudite, ker ravno prihaja nova kolekcija Hurtta tudi v malo bolj divjih barvah kot naročeno za bullčke.