2. BULL TERRIER NORČIJE BODO 3.09.2022 ob 16:00 na poligonu K NOGI DOGI....PRIJAVI SE TUDI TI!

DOMOV » KAJ SE DOGAJA » NOVICE

NOVICE

August 2022
April 2022

HULK JE 4ti TOP TERRIER 2021

Zelo smo veseli in ponosni, da je naš Hulk 4ti na lestivici TOP TERRIER 2021 in vse skupaj sta dosegla s svojim lastnikom Davidom, ki ga je tudi reprezentiral na prav vseh razstavah. Noro je opazovati, kako sta skupaj zrastla v prava profesionalca, tako smo ponosni na njiju in kako se Hulk ne samo na razstavah ampak tudi zunaj njih predstavlja kot pravi bulterjer: VESEL, STABILEN, SAMOZAVESTEN in VESEL PRAV VSAKEGA

Read more »
March 2022

LARISA IŠČE SVOJ VEČNI DOM

𝓗𝓸𝓶𝓮 𝓲𝓼 𝔀𝓱𝓮𝓻𝓮 𝔀𝓮 𝓼𝓱𝓸𝓾𝓵𝓭 𝓯𝓮𝓮𝓵 𝓼𝓮𝓬𝓾𝓻𝓮 𝓪𝓷𝓭 𝓬𝓸𝓶𝓯𝓸𝓻𝓽𝓪𝓫𝓵𝓮. (Catherine Pulsifer)

Read more »
February 2022
December 2021
November 2021
July 2021
June 2021

V PSARNI POISSON IVY PRIČAKUJEJO KONEC JULIJA MLADIČKE

V parni Poisson Ivy konec julija pričakujejo mladičke. Oba starša imasta opravljene zdravstvene teste in sta zdrava. Več o kombinacij si lahko pogledate na njihovi spletni strani www.poissonivy.net kjer jih lahko kontaktirate in vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja. 

Read more »

KER SLADICA PRIDE NA KONCU TEMU PRIMERNU TUDI NAŠ SPONZOR PASJA PEKARNA HOV HOV

Ohh...kdor še ni bil, mora iti obiskati njihove poslovalnice! Ampak pozor, to niso sladice za ljudi (so, tako naravne, da ne bo nič hudega če jih pojeste tudi vi) ampak to so sladice, keksi, torte, muffini, prestice, popsi, rolade.... za pse. Že v naprej povemo, da ne odgovarjamo za obseg nakupa, ker je tu tudi pri nas presežen limit. Ne, da so izdelki le vizualno mamljivi ampak so tudi okusni in pri njih najdete izdelke tako za najhujše alergike, občutljivce ali tiste srečneže, ki lahko jejo vse. 

Read more »

DA BULLČKI NE BODO LAČNI, BO POSKRBEL ČISTO POSEBEN SPONZOR LAČEN KOT PES

Prosim ustavimo se že pri imenu LAČEN KOT PES, če kdo to razumemo, smo to lastniki bulkčov, če to ni eno super ime potem pa tudi. Mislimo, da že samo ime dosti pove, da njihove ideje nimajo meja. In kdo drug ne bi bil bolj primeren kot bullčki, da degostirajo najbolj posebne pasje testenine, narejene izpod rok najbolj cool sponzorja Lačen kot pes.  Seveda, so testenini narejene v Sloveniji, kar je še dodaten plus. Poglejte na njihovo spletno stran in ne bo vam žal, to mora probati vsak bull gurman. Kdo stoji za njimi, kakšna je njihova zgodba pa si preberite v naši objavi.

Read more »