NE POZABI IN POSTANI ČLAN DRUŠTVA

NOVICE

May 2023
April 2023

HULK NAS JE ZASTOPAL NA RAZSTAVI V BELGIJI

Naš moški del ekipe je bil v Belgiji na razstavi CETS 2023💪 kamor so odšli Hulk (Poisson Ivy Cookie Dough), David Šnitka in Mitja Mičo Potočnik🥳. To je razstava katere se lahko udeležijo samo povabljeni psi, glede na doseže rezultate v preteklem letu. 

Read more »
March 2023

NEKAJ SMO USTVARILI ZA VSE NAVDUŠENCE BULL TERRIER PASME

Uspelo nam je, končno so na voljo društveni puloverji in puloverji z unikatnim motivom, katerega je naredila naša članica. Hitro pokukajte v trgovinco, če se najde kaj tudi za vas in s tem dobrodelnim nakupom prispevate za dobrodelno delo našega društva in imate še čisto cool svojo majčko. Puloverji so unisex. Tisti, ki ste člani društva imaste 10% popusta na celoten nakup, za kuponček nas kontaktirajte.  Puloverji so tanki in nepodloženi. Naročila, se bodo zbirala do konca tekočega meseca. 

Read more »
February 2023

POSTALI SMO URADNI ČLANI KINOLOŠKE ZVEZE SLOVENIJE

Dolgo smo čakali, da razkrijemo to skrivnost in sedaj končno lahko to naredimo uradno, dolgo smo čakali na to in nekako je bil to cilj letošnjega leta in sicer postali smo uradni člani Kinološka Zveza Slovenije 🤩🥳 ➡️Zato vas vabimo, da postanete uradni člani našega društva in s tem boste lahko uživali v vseh ugodnostih KZS in našega društva ⭐️ 

Read more »
January 2023

ŽIVLJENJE Z GLUHIM PSOM

Predstavljamo vam našo prvo letošnjo društveno "rešenko" z prav posebno lepotno napako❤ no pa, da preidemo k dejstvu, ni ravno lepotna napaka, je samo dodatek, ki jo dela zelo posebno in zato še tako bolj edinstveno.....Naša varovanka Mila je GLUHA 🥰 Ravno v ta namen smo spisali tudi eno kratko objavo, kako je z gluhoto pri bulterierjih in kako sploh pride do tega, želimo razbiti mite o temu, da je gluhota bolezen, ker NI!

Read more »

GLUHOTA PRI BULTERIERJU

Način, kako pes nosi ušesa, nam daje vpogled v to, kako se fizično in čustveno počuti, "drža" ušes pa je jezik zase. Z drugimi besedami, z opazovanjem premikanja pasjih ušes lahko »slišimo«, kaj nam želi povedati.

Read more »
December 2022

NA VOLJO STANDAR SAMČEK MLADIČEK ZA HIŠNEGA LJUBLJENČKA

V psarni Poisson Ivy imajo na voljo samčka standard bull terrierja, ki se je skotil 13.09.2022. Samček že čaka svoje lastnike, saj je pripravljen da zakoraka v velik vset s svojo družino. Mladiček je iz skrbno zbrane kombinacije, zdravih in zelo uspešnih staršev. Kaj pravi vzreditelj o mladičku....razen tega, da se njegovo življenje vrti okoli hrane, hehehe.....

Read more »