NOVICE

November 2022
October 2022

EKIPA SLOVENIJE SE PRVIČ PREDSTAVI NA NAJVEČJI SPECILAKI ZA BULTERIERJE

🌟𝕋𝔼𝔸𝕄 𝕊𝕃𝕆𝕍𝔼ℕ𝕀𝕁𝔸🌟Z veseljem vam predstavljamo izbrano ekipo, ki bo prvič v zgodovini reprezentirala barve Slovenije na International Country Competition 2022 🇳🇱. 🥳Razstava, International Weekend, bo potekala 12 in 13. novembra v Dordrecht na Nizozemskem organizirana s strani N.B.T.C. 'Nederlandse Bull Terrier Club'. 🌍Čestitke vsem lastnikom in vzrediteljem izbranih bull terrierjev, želimo vam veliko sreče ter uspehe. 🍾 Go Go Slovenija 🍀

Read more »
September 2022

KO SE VSI VTISI ZDRUŽIJO.....EN VELIKA HVALA VAM

Rabili smo nekaj časa da zberemo vse vtise srečanja, ker smo res veseli in ponosni, kako se je vse izpeljalo. Tukaj bom pisala kar jaz osebno (Iva-tista teta, ki se je drla😉). Sprva bi se rada zahvalila moji ekipi Almi, Davidu, Nataši, Petri, Miču, Tanji, Darji ter seveda našemu najmlajšemu Juretu. Težko, je najti ekipo na katero se lahko zaneseš in niti pomisliš ne, da kaj nebi funkcioniralo, tako da en VELIK HVALA.

Read more »

ŠE ZADNJE PRESENEČENJE SREČANJE JE?.........INŠTRUKTORICA Kluba Canima - šolamo pse, izobražujemo skrbnike

Tako je prav ste prebrali, zadnje presenečenje srečnaja je Maja Šparovec, inštruktorica in ustanoviteljica Kluba Canima - šolamo pse, izobražujemo skrbnike. Maja bo z vami od 16-18tih in delila brezplačne nasvete glede vzgoje, razstavljanja, pasjega fitnesa ali vprašanj z vedenjskimi težavami, prav tako, pa se bodo lahko vaši bullčki preiskusili v pasjem fitnesu. 

Read more »
August 2022

Pasji.net se predstavi

Pridružila se nam je tudi trgovina Pasji.net, katera za nas velja za najboljšo trgovine glede opreme za pse. Če iščete kakvostno opremo za psa potem so oni vsekakor pravi naslov. Samo velik problem je, ker se njihova oprema ne uniči in s tem izgovora za nakupa nove ni, ampak se zmeraj najdejo nove kolekcije. 

Read more »

Pokusa Slovenija - Prehranska dopolnila za male živali in konje

Trgovina, kjer najdete prav vsak prehranski dodatek za psa tako, za boljšo dlako, kot za pred, po in med delom, tako da sklepe, vitamine in minerale in še bi lahko naštevali. Sedaj pa imajo novo v ponudbi tudi priboljške, mokro hrano in suho hrano za pse. Naši člani se njihovih produktov poslužujejo že dlje časa, sploh v obdobjih načrtovanih legl ali priprav za večje razsatve.

Read more »