NOVICE

June 2021

DA BULLČKI NE BODO LAČNI, BO POSKRBEL ČISTO POSEBEN SPONZOR LAČEN KOT PES

Prosim ustavimo se že pri imenu LAČEN KOT PES, če kdo to razumemo, smo to lastniki bulkčov, če to ni eno super ime potem pa tudi. Mislimo, da že samo ime dosti pove, da njihove ideje nimajo meja. In kdo drug ne bi bil bolj primeren kot bullčki, da degostirajo najbolj posebne pasje testenine, narejene izpod rok najbolj cool sponzorja Lačen kot pes.  Seveda, so testenini narejene v Sloveniji, kar je še dodaten plus. Poglejte na njihovo spletno stran in ne bo vam žal, to mora probati vsak bull gurman. Kdo stoji za njimi, kakšna je njihova zgodba pa si preberite v naši objavi.

Read more »

POSEBEN SPOZNOR ZA NAJBOLJ LJUBKEGA BULLČKA SREČANJA JE MALEXIS PET SHOP

Malexis pet shop je trgovina, kjer najdete vse od pasje prehrane, tako za zahtevne pse kot tiste izbirčne, tako za tiste bele ali rjave, do priboljškov, konzervic in super pasje kozmetike, ki naredi vaše kužke noro dišeče in pomaga koži in dlaki, da ostaneta lepi in sijoči. Če pa vaš pes potrebuje kakšne posebne dodatke, pa lahko prav tako te, najdete pri njih. 

Read more »

ŠE EN SPONZOR NAŠEGA PRVEGA SREČANJA JE CANIFIT

Še eno podjetje, ki se nam je pridružilo k našemu srečanje je podje Canifit. To podjetje je čisto posebno, saj je zelo športno naravnano. Poleg prehrane in vseh dodatkov ponujajo profesionalno opremo, s katero boste lahko skupaj s svojim psom zelo uživali.

Read more »
May 2021

2. SPONZOR NAŠEGA SREČANJE JE PODJETJE MACROCANARIO

Macrocanario je še eno super podjetje za katerim stoji srčna oseba, ki obožuje živali in je tudi sam vzreditelj Kanarskih dog. Veseli smo, da se je tudi on odločil sodelovati in prispevati nekaj za naše udeležence 1. Bull Terrierj Norčij. Naši člani so prav tako uporabniki njihovih izdelkov in lahko povemo, da nihče ne more mimo njegovega avta brez vsaj ene dišeče bikovke ali velikega ušesa, ki zaposli tudi naše bullčke za dlje časa.

Read more »
April 2021
March 2021

INTERNATIONAL PUPPY DAY

Ker vsi vemo,da bulli mladički so najbolj simpatično naporna bitja na tem planetu si lahko pogledate puppy album na naši strani, kjer so člani društva objavili slike, ko so bili njihovi psi še mladički.

Read more »