NOVO MINI BULL TERRIER LEGLO V SLOVENIJI

Leglo in vzreditelj se predstavi:

Smo psarna Amos de la Selva (od 2016)iz okolice Kočevja, v kateri smo začeli, sicer z vzrejo francoskih buldogov in cane corsov, ampak nas je v nekem trenutku prevzel bull terier izgled in karakter in se nam je v psarni kmalu pridružila Camilla of Bully Lake, mini bull terierka. Mini nekako nam je bolj pisan v naš prostor in čas. Ker je punca mična in slična, smo oddelali dva junior championata, naredili priporočljive genetske teste, vzrejno dovoljenje in tako so se nam letos na Martinovo izpolnile sanje. Na svet so pricvilile dve samičke in dva samčka. 

Paritvena kombinacija je skrbno načrtovana, starša sta zdrava, karakterno stabilna. Mladički so z nami v stanovanju, tako da je njihova vzgoja in socializacija sprotna in stalna. Naučeni bodo strika z otroci, drugimi psi, učili jih bomo hišne čistoče, ovratnice, povodca, vožnje z avtomobilom.. 

Za njih želimo lastnike, ki bodo znali spoštovati njihov klovnski izgled in hojo kositernega vojačka včasih, pa pripravljenost na igro z žogo in ostalimi igračami vedno, predvsem pa ga bodo imeli kot del svoje družine!

Spremljajte jih na:

Za več informacij jih lahko kontaktirate na: 

Ko smo se skotili:

In skoraj smo odprli oči...