LETOS Z NAMI PONOVNO MACROCANARIO, za pasjo druščino

Published on 26 August 2023 at 07:55

LETOS PA IMAJO SUPER NORO IZBIRO PRIBOLJŠKOV PRIMERNIH TUDI ZA ALERGIKE

Piškotki iz sušene atlantske trske (ali polenovke) so še posebej okusni in hrustljavi priboljšek. Lahko jih uporabite kot posebno nagrado ali za urjenje ukazov. Posušena trska je kakovostna, okusna in na zraku sušena naravna žvečilka. Majhni kvadratni piškoti vsebujejo veliko dragocenih beljakovin ter kalcija, fosforja in natrija ter so popolnoma brez žitaric, soje, pšenice, koruze, polnil in glutena. Piškoti s polenovko so nežno sušeni na zraku pri nizki temperaturah in brez dodatkov.  Tehnologija sušenja na zraku je sodobna interpretacija stoletij starih tehnik konzerviranja mesa.

Prigrizek iz sušene trske je izdelan iz ročno valjane kože trske. Hrustljava tekstura in žvečenje posušene kože povzročita učinek čiščenja zob. Zobne obloge in zobni kamen ter posledično povečano izločanje sline med žvečenjem podpirajo nego zob na naraven način.

Polenovke so brez dodatkov, kot so koruza, pšenica, soja, barvila, konzervansi, mesna moka ali druga polnila in so nežno posušene na zraku. Tehnologija sušenja na zraku je sodobna interpretacija stoletij starih tehnik konzerviranja mesa. Skrbno izbrana koža trske izvira predvsem iz Islandije in je 100 % sledljiva. Nežen postopek sušenja ohranja vitamine, minerale in hranila, ki jih vsebujejo surovine, in pomaga vašemu psu, da ostane zdrav in vitalen dolgo časa.

Sušeni konjski burger je odličen vir beljakovin in bo potešili željo vašega mladička po mesnem okusu.

Narejen iz 95 % konjskega mesa, s 5 % dodanega naravnega rastlinskega glicerina, ki jim daje tisto žvečljivo konsistenco, ki jo imajo psi radi. Poleg tega so nežno posušeni na zraku.

Torej, ko vas bo pes naslednjič začel gledati, kot da bi se vam želel pridružiti na večerji, ne skrbite – mi imamo tisto pravo za njih!

Posušena zajčja ušesa so sestavljena iz 100% okusnega, malo mastnega hrustanca s “kožo in dlako”, ki krepi žvečilne mišice in čisti zobe.
Lasje ustvarijo “čiščenje črevesja”, saj se lasje običajno ne prebavijo takoj, ampak očistijo črevesne stene. Zajčja ušesa so za razliko od mnogih kosti še posebej lahko prebavljiva.
Zajčja ušesa z dlako Prednosti:
– 100% čisti zajec
– Visoka vsebnost beljakovin
– Z dlako za pomoč pri razglistenju
– Prijazno surovo hranjenje

Veggie prigrizek za pse iz jabolk, edinstveni na trgu!  Žvečilni trakovi izgledajo kot meso, imajo enako okusen okus, vendar so narejeni izključno iz zdravih jabolk. Tudi če vaš pes običajno ne mara sadja, bodo veganski trakovi iz jabolk kot nalašč za vašega psa..

Veganski prigrizki, edinstveni na trgu!  Lističi iz bučk izgledajo kot meso, imajo vsaj tako okusen okus in so sestavljeni izključno iz zdrave buče. Tudi, če vaš pes običajno ne mara zelenjave, bo to zanj prava poslastica!

Skrbno izbrane maslene buče so lokalnega izvora. Zaradi  nežnega postopka izdelave se zdrave hranilne snovi, ki jih vsebuje buča, ohranijo in pomagajo vašemu psu, da ostane dolgo časa zdrav in vitalen.

Veggie Pumpkin trakovi za žvečenje iz sveže buče, ki so na trgu, so narejeni s kančkom naravnega guar gumija. Prihaja iz semen drevesa Cyamopsis, ki izvira iz Indije. Guar poveže bučo in poskrbi za mehko in žvečljivo teksturo trakov za žvečenje, ki jih imajo psi tako radi. S tem okusnim in zdravim veganskim prigrizkom lahko zaščitite okolje, saj jih je mogoče proizvesti z bistveno manj energije kot mesni izdelki.

Macrocanario, za pasjo druščino ste spoznli že lani, ja to je tisto podjetje z najboljšimi bikovkami in surovim mesom. Letos pa se lahko pohvalijo z novo hrano!

Seveda, pa ne smemo pozabit omeniti, da poleg hrane ponujajo tudi dodatke k prehrani, izdelki za nego in priboljški.