NOVICE

August 2023

LETOS Z NAMI PONOVNO MACROCANARIO, za pasjo druščino

Piškotki iz sušene atlantske trske (ali polenovke) so še posebej okusni in hrustljavi priboljšek. Lahko jih uporabite kot posebno nagrado ali za urjenje ukazov. Posušena trska je kakovostna, okusna in na zraku sušena naravna žvečilka. Majhni kvadratni piškoti vsebujejo veliko dragocenih beljakovin ter kalcija, fosforja in natrija ter so popolnoma brez žitaric, soje, pšenice, koruze, polnil in glutena. Piškoti s polenovko so nežno sušeni na zraku pri nizki temperaturah in brez dodatkov.  Tehnologija sušenja na zraku je sodobna interpretacija stoletij starih tehnik konzerviranja mesa.

Read more »

ŠE EN SPONZOR NAŠEGA PRVEGA SREČANJA JE CANIFIT

Še eno podjetje, ki se nam je pridružilo k našemu srečanje je podje Canifit. To podjetje je čisto posebno, saj je zelo športno naravnano. Poleg prehrane in vseh dodatkov ponujajo profesionalno opremo, s katero boste lahko skupaj s svojim psom zelo uživali.

Read more »
July 2023
June 2023

SE VIDIMO NA BULL TERRIER POHODU

Še malo pa se vidimo na bull terrier pohodu, kjer se bomo sprehodili skozi center Ljubljane, naredili krog na Ljubljanski grad ter se nato vrnili v Park Tivoli, kjer si bomo skupaj priredili piknik ter se zabavli v senčki. Se vidimo! PS: Ne pričakujemo šolske hoje heheheheh

Read more »
May 2023
April 2023

HULK NAS JE ZASTOPAL NA RAZSTAVI V BELGIJI

Naš moški del ekipe je bil v Belgiji na razstavi CETS 2023💪 kamor so odšli Hulk (Poisson Ivy Cookie Dough), David Šnitka in Mitja Mičo Potočnik🥳. To je razstava katere se lahko udeležijo samo povabljeni psi, glede na doseže rezultate v preteklem letu. 

Read more »
March 2023

NEKAJ SMO USTVARILI ZA VSE NAVDUŠENCE BULL TERRIER PASME

Uspelo nam je, končno so na voljo društveni puloverji in puloverji z unikatnim motivom, katerega je naredila naša članica. Hitro pokukajte v trgovinco, če se najde kaj tudi za vas in s tem dobrodelnim nakupom prispevate za dobrodelno delo našega društva in imate še čisto cool svojo majčko. Puloverji so unisex. Tisti, ki ste člani društva imaste 10% popusta na celoten nakup, za kuponček nas kontaktirajte.  Puloverji so tanki in nepodloženi. Naročila, se bodo zbirala do konca tekočega meseca. 

Read more »
February 2023

POSTALI SMO URADNI ČLANI KINOLOŠKE ZVEZE SLOVENIJE

Dolgo smo čakali, da razkrijemo to skrivnost in sedaj končno lahko to naredimo uradno, dolgo smo čakali na to in nekako je bil to cilj letošnjega leta in sicer postali smo uradni člani Kinološka Zveza Slovenije 🤩🥳 ➡️Zato vas vabimo, da postanete uradni člani našega društva in s tem boste lahko uživali v vseh ugodnostih KZS in našega društva ⭐️ 

Read more »
January 2023